با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان:

افتتاح زمین چمن مصنوعی به نام شهید محمد شهدوستی از شهدای دبستان شجره طیبه میناب

قلعه گنج (پانا) - زمین چمن مصنوعی آموزشگاه شهید جاسم ماندگاری مزین به نام‌های شهید دانش آموز «محمد شهدوستی» از شهدای دبستان شجره طیبه میناب با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و دویست میلیون تومان افتتاح شد.

کد مطلب: ۱۶۹۱۶۸۲
لینک کوتاه کپی شد
افتتاح زمین چمن مصنوعی به نام شهید محمد شهدوستی از شهدای دبستان شجره طیبه میناب

طی مراسمی با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان، نماینده مردم شش شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان قلعه‌گنج، معاونان تربیت بدنی و سلامت و پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان و مدیر آموزش و پرورش شهرستان، زمین چمن مصنوعی آموزشگاه شهید جاسم ماندگاری مزین به نام شهید دانش آموز «محمد شهدوستی» از شهدای دبستان شجره طیبه میناب با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و دویست میلیون تومان افتتاح شد و به بهره برداری رسید.

 همزمان با سفر محمد رضا فرح بخش، مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان و هیئت همراه به شهرستان قلعه گنج زمین چمن مصنوعی آموزشگاه متوسطه اول شهید جاسم ماندگاری مزین به نام دانش آموز شهید محمد شهدوستی از شهدای مدرسه شجره طیبه میناب در شهر قلعه گنج افتتاح شد.

زمین چمن مصنوعی آموزشگاه شهید جاسم ماندگاری با مساحتی حدود ۱۲۰۰ متر مربع، در چارچوب طرح نوآورانه «میدان همدلی» احداث شده است.

این طرح که با هدف ترویج فرهنگ مشارکت و تسریع در توسعه زیرساخت‌های ورزشی مناطق کمتر برخوردار اجرا می‌شود، در این پروژه به معنای واقعی کلمه محقق شد؛ جایی که مسئولان، خیرین و مردم هر یک به سهم خود پای کار آمدند تا رؤیای دانش آموزان این شهر را به واقعیتی ملموس تبدیل کنند.

 

خبرنگار : امیرمهدی حسنی جاز

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار