امام‌جمعه‌ بخش گاریزات، کهدوئیه و بنادکوک:

خلیج‌فارس گورستان نیروهای آمریکایی خواهد شد

نیر(پانا) -امام‌جمعه‌ بخش گاریزات، کهدوئیه و بنادکوک با قاطعیت اعلام کرد: بالاخره این سکوت صحنه نبرد خواهد شکست و خلیج فارس ایران گورستان نیروهای آمریکایی می‌شود.

کد مطلب: ۱۶۸۸۰۴۷
لینک کوتاه کپی شد
خلیج‌فارس گورستان نیروهای آمریکایی خواهد شد

حجت‌الاسلام والمسلمین علی عسکری وزیری، امام‌جمعه‌ بخش گاریزات، کهدوئیه و بنادکوک در خطبه‌ نمازجمعه این هفته واقع در مسجد مسجدحضرت ابوالفضل علیه‌السلام دهستان کهدوئیه، گفت: خواهران و برادران، در تمام مراحل زندگی، خدا را مدنظر قرار دهید. عزیزان، قبر و قیامت را مدنظر قرار دهید؛ سرازیری قبر را به یاد بیاورید که آن‌جا نه مالی به درد می‌خورد و نه فرزندی. آنجا فقط عمل صالح به کار می‌آید.

وی ادامه داد: اگر می‌خواهید دینتان و آبرویتان حفظ گردد، سعی کنید در زندگی با عصای اعتماد، دوراندیشی و تعقل حرکت کنید. فرق انسان با سایر حیوانات در همین قوه‌ی عقل و اندیشه است.

عسکری وزیری گفت: روزگار ما روزگار سقوط ارزش‌های اخلاقی و بی‌توجهی به حقوق و حرمت انسان‌هاست؛ روزگار هتاکی، پرده‌دری، غیبت، تهمت و بدمستی است؛ به‌خصوص مستیِ مال و ثروت که انسان را به ناکجاها می‌کشاند.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی عسکری وزیری در رابطه با مذاکره با آمریکا گفت: امام امت بارها فرمودند مذاکره با غرب نه تنها منفعت بلکه مضر هم هست. اما متأسفانه عده‌ای از تجربیات تلخ قبل درس عبرت نگرفتند و مطیع امام جامعه نبودند. این کفتار صفتان میز مذاکره را بمباران کردند.

امام‌جمعه بخش گاریزات، کهدوئیه و بنادکوک تصریح کرد: بالاخره این سکوت صحنه نبرد خواهد شکست و خلیج فارس ایران گورستان نیروهای آمریکایی می‌شود. دشمن فقط زبان زور می‌فهمد باید محکم در مقابل آن‌ها ایستادگی کرد. فریب دیپلماسی‌ها را نخورد.

وی با توجه به نزدیک شدن ماه ذی القعده افزود: در آستانه‌  ورود به ماه ذی القعده هستیم. ماهی که آغاز آن مزین به قدوم با برکت بانویی‌ست که در اوج قله تعالی انسانی قرار دارد. بانویی که از طرف امام رضا(ع) ملقب به معصوم بودن شده‌اند. تمامی بزرگان و عرفا به محضر بانوی کرامت، حضرت معصومه(س) توجه ویژه‌ای داشتند.

امام‌جمعه‌ ضمن تبریک روز دختر به دختران این سرزمین، در رابطه با نام‌گذاری این روزگفت: این اقدام نمادین علاوه بر اینکه گویای جایگاه بالای نهاد خانواده‌ در منظومه‌ی فکری و فرهنگی نظام اسلامی هست، حاکی از نگاه ویژه‌ی دکترین انقلاب و گفتمان انقلاب حول محور خانواده و زنان و دختران هست.

خبرنگار : محدثه دهقان، مطهره سادات منتخب

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار