رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان بروجن خبرداد:

ارائه خدمات رایگان سلامت و آموزش امدادی توسط هلال‌احمر بروجن

بروجن (پانا) - رئیس جمعیت هلال‌احمر از حضور اعضای جوانان و داوطلبان هلال‌احمر شهرستان بروجن در مراسم نماز جمعه با استقرار ایستگاه‌های سلامت، خدمات پایش فشار خون و سنجش قند خون را به‌صورت رایگان و آموزش‌های چهره‌به‌چهره امدادی و سلامت نیز انجام شده به مدت یک هفته خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۸۵۴۶۸
لینک کوتاه کپی شد

ایرج کیانی رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان بروجن در گفت‌وگو با خبرنگار پانا گفت: «همزمان با برگزاری مراسم نماز جمعه در هر هفته، اعضای جوانان و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر شهرستان بروجن با حضوری گسترده و اثرگذار، نقش مهمی در ارائه خدمات امدادی، آموزشی‌ و فرهنگی به نمازگزاران ایفا کردند.»

وی بیان کرد: «در این مراسم، تیم‌های تخصصی هلال‌احمر با استقرار ایستگاه‌های سلامت، خدماتی نظیر پایش فشار خون و سنجش قند خون را به‌صورت رایگان به نمازگزاران ارائه دادند. همچنین با هدف ارتقای سطح آگاهی عمومی و پیشگیری از حوادث، آموزش‌های امدادی و نکات کلیدی سلامت به‌صورت چهره‌به‌چهره در اختیار شرکت‌کنندگان قرار گرفت.»

کیانی افزود: «از سوی دیگر، تیم‌های سحاب و دادرس پیشرفته نیز با حضور فعال در محل برگزاری مراسم، ضمن ارائه خدمات پایش سلامت، به آموزش مهارت‌های امدادی و افزایش تاب‌آوری جامعه در شرایط بحران پرداختند.»

وی با اشاره به اقدامات هلال‌احمر عنوان کرد: «داوطلبان هلال‌احمر بروجن با راه‌اندازی پویش «جبهه مردمی ایران ما»، اقدام به جمع‌آوری کمک‌های نقدی برای حمایت از هموطنان آسیب‌دیده در مناطق جنگ‌زده کردند.»

کیانی در پایان خاطرنشان کردند: «همچنین توزیع بروشورهای آموزشی در بین نمازگزاران، از دیگر برنامه‌های اجرا شده توسط داوطلبان هلال‌احمر در این مراسم بود که با هدف ترویج فرهنگ سلامت و کمک‌های اولیه انجام شد.»

خبرنگار : مژده عباسیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار