نماینده ولی فقیه در استان البرز:

امام خامنه‌ای (ره) رهبری بودند وجودش یک نعمت بزرگ برای ملت ایران و امت اسلامی بود

کرج(پانا)- نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه مردم کرج گفت: امام خامنه‌ای (ره) رهبری بودند که وجودش یک نعمت بزرگ برای ملت ایران و امت اسلامی بود. ایشان شخصیت علمی و معنوی برجسته‌ای داشتند که قطعاً مطالب فراوانی درباره‌ شخصیت ایشان شنیده شده است.

کد مطلب: ۱۶۸۵۱۹۵
لینک کوتاه کپی شد
امام خامنه‌ای (ره) رهبری بودند وجودش یک نعمت بزرگ برای ملت ایران و امت اسلامی بود

آیت‌الله سید محمدمهدی حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه کرج، به چهل روزگی شهادت امام خامنه‌ای (ره)  ایشان و بر ابراز غم و غصه از این مصیبت بزرگ یاد کرد و گفت:   امام خامنه‌ای (ره) دید وسیعی داشتند و به علوم مختلف از جمله زیست‌فناوری و ژنتیک توجه ویژه‌ای داشتند. ایشان فرمانده‌ای شجاع و کارآزموده بودند که در جنگ عراق و ایران عضو شورای عالی دفاع بودند و به نیروهای مسلح اهمیت می‌دادند. تفکر نظامی ایشان به گونه‌ای بود که پیش‌بینی جنگ را از سال‌های قبل انجام می‌دادند و طرح‌هایی برای حفاظت از کشور ارائه می‌کردند که امروزه نتیجه‌گیری می‌شود.

حسینی همدانی افزود: ایشان شخصیتی با ویژگی‌های فراوان داشتند؛ اهل مطالعه، مسلط به نظم و نثر فارسی، و با فلسفه، فقه و کلام آشنا بودند. سیاست جهانی را به خوبی می‌شناختند و با عملکردشان باعث تغییر جهانی شدند. مردم ایران با شور و شوق و انسجام جدیدی پیدا کردند.

امام جمعه کرج ادامه داد: اما بالاتر از همه، بعد معنوی ایشان بود. امام خمینی (ره) مؤمن، متقی، زاهد و ساده‌زیست ، اهل قرآن و دعا و شب‌زنده‌داری بودند و عاشق شهادت. در یکی از خطبه‌های جمعه فرموده بودند: «خدایا توفیق بده که محاسنم با خون سرم خضاب شود.» هنگام نماز بر قاسم سلیمانی شهید از خدا طلب شهادت کردند و پایان کار ایشان هم به شهادت ختم شد.

حسینی همدانی اضافه کرد: امام خامنه‌ای (ره) میراثی به یادگار گذاشتند که مردم قدردان آن هستند و آن حکومت دینی و جمهوری اسلامی است. ایشان دین را به عرصه سیاست و اداره جامعه وارد کردند. امام شهید با توجه به جنبه‌های تمدنی اسلام مسیر را رشد و توسعه دادند. هر دو بر دو مطلب تأکید داشتند: اول مردم به‌عنوان رکن اصلی نظام و حاکمیت و دوم مبارزه با ظلم و ستمگری و مستقل بودن.

خطیب جمعه کرج اظهار کرد: امروز مردم ایران با ایمان و قدرشناسی با انسجام و وحدت بی‌نظیر خود از حاکمیت و نظامشان دفاع می‌کنند. چهل شب و گاهی دو نوبت ساعت‌ها در خیابان ایستاده‌اند تا نظامشان و کشورشان آسیب نبیند. جلوه‌های حضور مردم در این شب‌ها قابل وصف نیست. انسان احساس می‌کند ملائکه الهی اطراف این جمعیت‌ها را گرفته و بر مردم درود می‌فرستند.

حسینی همدانی تصریح کرد:  امروز ما پدرکشته هستیم؛ خون رهبر و امام و قائد شهیدمان کینه‌ای الهی که خودش فضیلت است در دل و جان همه آزادی‌خواهان جهان و ملت ما ایجاد کرده است. این کینه به‌سادگی پاک نمی‌شود. برای اینکه فراموش نکنیم آمریکا جنایتکار  و پلید است، با تمام قدرت و به‌قصد قربت لعن می‌کنیم.

وی تصریح کرد: آمریکا و اسرائیل با جنگ و خونریزی ، انسان‌های پاک را به شهادت رساندن، اقتصاد دنیا را به چالش کشیدند. ایران جلوی آن‌ها را گرفت. فکر نمی‌کردند  گرفتار شوند؛ اما دوران تحقیر کردن ملت‌ها توسط این جرثومه‌های فساد تمام شده است. ایران غیور آن‌ها را تحقیر کرد؛ سرافکنده دنیا شدند.

امام جمعه کرج گفت: عزیزان براساس عزت ملی و مصالح امت تحت نظارت و هدایت ولی امر مسلمین کار را پیش می‌برند. همان‌طور که مسئولین گفتند، دست به ماشه هستند و تا حصول نتیجه قطعی بدانید که هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. ما همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، حضور میدانی خود در خیابان را تا پایان قطع جنگ نظامی توسط رزمندگان و جنگ دیپلماسی توسط دیپلمات‌های عزیز باقدرت ادامه خواهیم داد.

نماینده ولی‌فقیه ‌در پایان بیان کرد: این پیروزی‌ها به برکت خون شهید است. حضور و زندگی امام شهید سرشار از برکت بود برای انقلاب. شهادت او هم برکت مضاعفی شد. خون تازه‌ای شد در احیای اهداف بلند انقلاب و اسلام. این خاصیت شهادت است؛ شهدا با شادمانی از فضل الهی به بازماندگان مژده می‌دهند که ترسی و غمی نداشته باشند.

 

خبرنگار : دانش‌آموز: شایان ابراهیمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار