دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر البرز:

حضور مردم در صحنه عامل تقویت تصمیم‌گیری‌های رهبری و تداوم جریان انقلاب است

کرج(پانا)-دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان البرز، با اشاره به تداوم جریان هدایت و نقش پررنگ مردم در صحنه، حضور مردمی را عامل تقویت تصمیم‌گیری‌های رهبری و تداوم جریان جمهوری اسلامی دانست و بر ضرورت حفظ امید و باور به وعده‌های الهی تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۶۸۵۱۹۳
لینک کوتاه کپی شد
حضور مردم در صحنه عامل تقویت تصمیم‌گیری‌های رهبری و تداوم جریان انقلاب است

حجت‌الاسلام والمسلمین امید کولیوند،  در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه امروز کرج اظهار کرد: جریان‌های مخالف، به‌رغم تلاش‌ها، نتوانسته‌اند مسیر هدایت را متوقف کنند و اولیای الهی در ذهن و عمل مردم زنده‌تر از گذشته حضور دارند.  امروز نقش و اثرگذاری  امام شهید بیش از گذشته دیده می‌شود؛ همان‌گونه که در تاریخ، تصور بر پایان امامت با شهادت سیدالشهدا علیه‌السلام بود اما جریان حق تداوم یافت.

کولیوند حضور گسترده مردم در صحنه را عامل تقویت «جریان جمهوری اسلامی» دانست و افزود: این حضور به‌گونه‌ای بوده که دست ولی خدا در تصمیم‌گیری‌ها باز مانده است. مردم ایران ملتی بی‌نظیر در تاریخ است با اشاره به نمونه‌های تاریخی همچون قوم بنی‌اسرائیل و امت‌های صدر اسلام  باور داریم ملت امروز ایران ویژگی‌هایی دارد که در امت‌های گذشته دیده نشده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان البرز با استناد به آیات و روایات، مفهوم «بعثت عمومی مردم» را مطرح کرد و گفت: تحقق جامعه اسلامی، حکومت اسلامی و تمدن اسلامی نیازمند چنین بعثتی است. طبق برخی روایات، پیش از ظهور، گروهی از مردم مبعوث می‌شوند و این بعثت زمینه‌ساز تحقق وعده الهی  می‌باشد.

کولیوند با اشاره به روایت‌هایی درباره شهر قم، تأکید کرد:  این شهر تنها به یک جغرافیای محدود اشاره ندارد بلکه کل ایران  را شامل می‌شود.  رشد فکری و ایستادگی مردم  نتیجه «مجاهدت‌ها و هنر رهبر شهید» است که ثمره تربیت ایشان توصیف می‌شود.

وی در بخش پایانی سخنان خود دو نکته را مورد تأکید قرار داد: نخست، ضرورت حفظ امید و مقابله با تلاش‌ها برای ایجاد یأس در میان مردم؛ و دوم، باور به وعده‌های الهی. دشمن پس از ناکامی در میدان نظامی، به جنگ گفتمانی روی آورده و هدف آن ایجاد ناامیدی است. باید بر لزوم امیدآفرینی در روابط اجتماعی، جلسات، دیدارها و فضای مجازی بسیار  تأکید شود.

 

 

خبرنگار : دانش‌آموز: شایان ابراهیمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار