معاون شهردار تهران در بازدید از مناطق۱۷،۲۱و۲۲:

با تعهد خادمان شهر، خلوص گروه‌های جهادی و حماسه‌سازی مردم، شهر را بهتر از قبل می‌سازیم

تهران (پانا) - معاون هماهنگی و امور مناطق گفت: با تلاش و تعهد نیروهای خدوم مدیریت شهری و‌حضور خالصانه گروه های جهادی و نیز پشتیبانی مردم مطمئن هستیم که خانه ها و محل های آسیب دیده را بهتر از قبل می سازیم.

کد مطلب: ۱۶۸۲۷۸۷
لینک کوتاه کپی شد
با تعهد خادمان شهر، خلوص گروه‌های جهادی و حماسه‌سازی مردم، شهر را بهتر از قبل می‌سازیم

به گزارش روابط عمومی معاونت هماهنگی و امور مناطق صبح امروز لطف الله فروزنده معاون هماهنگی و امور مناطق از مناطق ۱۷،۲۱و۲۲ با همراهی شهرداران این مناطق  بازدید به عمل آورد.

فروزنده ابتدا در منطقه ۱۷ و با همراهی سیفی شهردار این منطقه با حضور در جمع گروه های جهادی گفت: به جرات می توان گفت مردم در جنگ رمضان نقش اصلی را ایفا کردند چه آن زمان که رهبر عزیزمان شهید شدند، چه آن زمان که در میدان حضور حماسی داشته و دارند و نیز حضور گروه های جهادی که برخواسته از دل مردم هستند. در این بین نیز نیروهای خدوم مدیریت شهری در کنار دیگر گروه های خدمت رسان در میدان در حال خدمت رسانی هستند. 

وی سپس با حضور در منطقه ۲۱ و همراهی امیدیان شهردار این منطقه گفت: امروز مدیریت شهری با جدیت تمام در کنار مردم ایستاده و‌ مردم هیچ نگرانی نداشته باشند، خرابی ها ساخته خواهد شد حتی بهتر از قبل.

فروزنده سپس با حضور در منطقه ۲۲ و همراهی خسروی و با حضور در جمع گروه های جهادی این منطقه اظهار داشت: امروز مدیریت شهری با استفاده از همه ظرفیت های خود در میدان حاضر است و از مدیران گرفته تا کارکنان مشغول خدمت رسانی هستند. در این بین حضور گروه های جهادی به مانند کاتالیزوری است که سبب شده خدمت رسانی در همه عرصه ها سرعت گیرد.

 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار