دعوت مدیر آموزش و پرورش خاتم از فرهنگیان و دانشآموزان برای شرکت در راهپیمایی روز قدس
خاتم (پانا) - مدیر آموزش و پرورش شهرستان خاتم برای فرهنگیان و دانشآموزان جهت شرکت در راهپیمایی روز قدس پیامی صادر کرد.
متن پیام محمدرضا بذرافشان به شرح زیر است:
باسمه تعالی
فرهنگیان فرهیخته، مدیران، دبیران، آموزگاران گرانقدر و دانشآموزان عزیز و آیندهسازان میهن اسلامی؛
در روزهایی به سر میبریم که عطر معنویت و حماسه در فضای جامعه اسلامی پیچیده است؛ روزهایی که با یاد و نام عدالتگستر تاریخ، مولای متقیان حضرت امیرالمؤمنین امام علی(ع) آمیخته و دلهای مؤمنان در سوگ شهادت آن پیشوای بزرگ عدالت و آزادگی سوگوار است. در کنار این اندوه بزرگ، ملت شریف ایران اسلامی داغدار شهادت عالم مجاهد، رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای(قدسسره) نیز میباشد؛ شخصیتی که عمر پربرکت خویش را در راه اعتلای اسلام، عزت ملت ایران و حمایت از مظلومان جهان صرف نمود و پرچم عزت، استقلال و مقاومت را در برابر مستکبران عالم برافراشته نگاه داشت.
با این حال، همانگونه که سنت الهی بر استمرار راه حق استوار است، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با درایت و هوشمندی مجلس خبرگان رهبری و در سایه الطاف الهی، با انتخاب رهبر جدید انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنهای( مدظله العالی)، بار دیگر ثبات، انسجام و استمرار مسیر پرافتخار انقلاب را به نمایش گذاشت و نشان داد که پرچم پرافتخار ولایت فقیه همواره در دستان آگاه و استوار فرزندان این سرزمین برافراشته خواهد ماند.
در چنین شرایط حساس و سرنوشتسازی، روز جهانی قدس ـ این یادگار جاودان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) ـ فرا میرسد؛ روزی که نماد وحدت امت اسلامی، همبستگی ملتهای آزاده جهان و فریاد رسای عدالتطلبی در حمایت از مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین و محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی است. روز قدس فرصتی ارزشمند برای نمایش بصیرت، آگاهی و مسئولیتپذیری ملتهای مسلمان در برابر ظلم و بیعدالتی و نیز تجدید میثاق با آرمانهای والای انقلاب اسلامی، امام راحل(ره)، شهدای گرانقدر و رهبران الهی این مسیر پرافتخار به شمار میآید.
بیتردید حضور پرشور و آگاهانه فرهنگیان و دانشآموزان، به عنوان پیشگامان عرصه علم، آگاهی و تربیت نسل آینده، در راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس، جلوهای از روحیه ظلمستیزی، عدالتخواهی و پایبندی به ارزشهای اسلامی و انقلابی خواهد بود و پیام روشنی از بیداری، امید و استقامت ملت ایران را به جهانیان مخابره خواهد کرد.
اینجانب به نمایندگی از مجموعه بزرگ آموزش و پرورش شهرستان خاتم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل عظیمالشأن(ره)، شهدای والامقام انقلاب اسلامی، شهدای جبهه مقاومت، معلمان و دانشآموزان شهید و نیز ادای احترام به مقام شامخ رهبر شهید انقلاب اسلامی و بیعت با رهبر جدید انقلاب، از تمامی فرهنگیان فرهیخته، مدیران، معاونین،دبیران، آموزگاران، مربیان، مشاوران، خدمتگزاران و دانشآموزان عزیز شهرستان خاتم دعوت مینمایم تا با حضور گسترده، آگاهانه و پرشور خود در راهپیمایی عظیم روز جهانی قدس، همگام با ملت بزرگ ایران اسلامی، بار دیگر حمایت قاطع خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام نموده و وفاداری خویش را به آرمانهای بلند انقلاب اسلامی، ولایت فقیه و جبهه مقاومت به نمایش بگذارند.
امید است با حضور باشکوه و مسئولانه شما عزیزان، صحنهای ماندگار از وحدت، همبستگی، بصیرت و استقامت ملت بزرگ ایران اسلامی در دفاع از مظلومان جهان و پاسداشت ارزشهای والای انسانی و اسلامی رقم بخورد.
ارسال دیدگاه