بیعت سازمان دانشآموزی استان هرمزگان با سومین رهبر معظم انقلاب
هرمزگان (پانا) – در پی انتخاب حضرت آیتالله العظمی سید مجتبی حسینی خامنهای به عنوان سومین رهبر معظم انقلاب اسلامی، سازمان دانشآموزی استان هرمزگان با صدور بیانیهای، ضمن ابراز شادی و امیدواری، بیعت قاطع خود را با ایشان اعلام داشت. این سازمان با تأکید بر پیروی تا پای جان از منویات رهبری، این انتصاب را موجب رشد و اعتلای روزافزون نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و برای ایشان طول عمر با عزت و توفیقات الهی را مسألت کرد.
بیانیه سازمان دانشآموزی استان هرمزگان به شرح زیر است:
انتخاب شایسته حضرت آیتالله سیدمجتبی حسینی خامنهای به عنوان سومین رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، موجی از شادی و امید را در دلهای شیعیان جهان، به ویژه ملت سرافراز ایران اسلامی، به ارمغان آورد. ما در سازمان دانشآموزی استان هرمزگان، وظیفه خود دانستیم تا بار دیگر با حضرت آیتالله سیدمجتبی حسینی خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، تجدید بیعت کرده و اعلام کنیم که تا آخرین نفس، گوش به فرمان ایشان خواهیم بود.
امید است با رهنمودها و تدابیر هوشمندانه ایشان، شاهد رشد و اعتلای روزافزون نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم. ما از درگاه خداوند متعال برای ایشان طول عمر با عزت و توفیقات روزافزون مسئلت مینماییم.
سازمان دانشآموزی استان هرمزگان
ارسال دیدگاه