مشاور کلانتری ۱۴ شهر کیان:

شب قدر فرصتی طلایی برای بازیابی روح و تجدید عهد با خداوند است

بن (پانا) - مشاور کلانتری ۱۴ شهر کیان، شب قدر را فرصتی طلایی برای بازیابی روح و تجدید عهد با خداوند دانست و گفت: فضیلت‌های متعددی در این شب وجود دارد.

کد مطلب: ۱۶۷۴۷۹۰
لینک کوتاه کپی شد
شب قدر فرصتی طلایی برای بازیابی روح و تجدید عهد با خداوند است

صدیقه قهرمان، مشاور کلانتری ۱۴ شهر کیان در خصوص فضیلت‌های شب قدر در گفت‌وگو‌ با پانا گفت: «در شب قدر، مؤمنان به عبادت و دعا روی می‌آورند تا با جلب رحمت و مغفرت الهی، زندگی‌های خود را بازنگری کنند و روابط معنوی و اجتماعی خود را با خداوند تقویت کنند و ارتقا بخشند.»

وی ادامه داد: «شب قدر، دارای ویژگی و برکت های منحصر به فردی است که به عنوان یکی از مهم‌ترین شب‌های سال در تقویم اسلامی شناخته می‌شود. این شب، همزمان با نازل شدن قرآن کریم به تبیین جایگاه معنوی و روحانی قرآن کریم می‌پردازد. در این شب بزرگ، تقدیرات یک سال آینده برای انسان‌ها رقم زده می خورد و مؤمنان فرصتی طلایی پیدا می‌کنند تا با دل‌هایی پر از امید و عشق، به درگاه خداوند دعا کنند.»

قهرمان افزود: «عبادات و دعاها در این شب، نه تنها موجب نزدیکی بندگان به خداوند می شوند، بلکه ارتباطات فردی و اجتماعی بین مردم را تقویت می‌کند. مؤمنان با تأمل در رفتارها و زندگی‌های خویش، در پی جلب رحمت و مغفرت خداوند هستند و با استغفار، به دنبال بازسازی جان و روح خود هستند، امامان و علما نیز بر اهمیت شب قدر تأکید ویژه‌ای دارند و از آن به عنوان شبی برای نزول رحمت و مغفرت الهی یاد می‌کنند. در سخنرانی‌های این ایام، روحانیون به مؤمنان توصیه می‌کنند که با انجام اعمال نیک و دعاهای مستجاب، نه تنها به خود بلکه به جامعه و خانواده‌هایشان نیز نفع رسانی کنند.»

مشاور کلانتری ۱۴ شهر کیان افزود: «در شب قدر، آوای دلنشین دعاها و نذرها در مساجد و منازل طنین‌انداز می‌شود و این فضا در نهایت به یک همدلی و اتحاد معنوی بین مؤمنان تبدیل می شود و به تأسیس حلقه‌های عبادت و دعا پرداخته و با همدلی در این شب، احساس برکات بیشتری می‌کنند.»

وی در پایان اظهار کرد: « از سوی دیگر، شب قدر به فرصتی برای یادآوری ارزش‌های انسانی و الهی تبدیل می‌شود. در این شب، افراد با نیت‌های خیر می‌توانند به نیازمندان کمک کنند و از برکات این شب برای تقویت روح همدلی و همکاری در جامعه بهره‌مند شوند.»

خبرنگار : ریحانه احمدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار