دانش‌آموزان هشتگرد:

پای انتقام خون آقایمان هستیم

ساوجبلاغ(پانا)-دانش‌آموزان هشتگرد در مراسم عزاداری رهبر معظم انقلاب در شهر هشتگرد، غمناک و با سیمایی محزون به کوچه‌ها و خیابان‌ها آمدند تا به این رژیم صهیونسیتی بگویند: هرچه شود ما پای انتقام خون آقایمان هستیم.

کد مطلب: ۱۶۷۰۹۵۷
لینک کوتاه کپی شد
پای انتقام خون آقایمان هستیم

فاطمه کلانتری، دانش‌آموز شرکت‌کننده در مراسم عزاداری رهبر فرزانه انقلاب در گفت‌وگو با پانا بیان کرد: «من هم همراه خانواده و دیگر مردم هشتگرد  با چهره‌ای پر از درد   در عزاداری رهبر کبیر انقلابمان به  راه افتادم  ما یکجا نمی‌نشینیم بلکه هم آوا با مردمانی دیگر کشورمان به این رژیم  غاصب می‌فهمانیم که آقا کشته نشده بلکه به شهادت رسیده که به آغوش خداوند پیوسته است.»

این دانش‌آموز  افزود :« ما سربازان آقا  هستیم ، اعتقاد داریم آقا همیشه  حواسش به ما هست و ما هم  می‌گوییم این کسی که الان با سیمایی دلنشین به آغوش پروردگارش رفته ، رهبر ما است و تا زمان مرگ پشت سرش   می‌ایستیم حتی اگر ایشان نباشد.»

کلانتری هشدار داد:« این رژیم که الان با کشتن آقا می خواست ثابت کند حامی مردم ایران است نه تنها کمک نکرد بلکه به دنبال آنها تعدادی   از مردم کشورمان از جمله دانش‌آموزان یک مدرسه در شهر میناب  را به شهادت رساندند، ما نه فقط بخاطر آقا بلکه بخاطر این دانش‌آموزان شهید بی‌گناه به پا می‌خیزیم.»

در ادامه نوجوان دیگری به نام امین همتی‌پور عنوان کرد: «آقا در صحبت‌های آخر خود می‌دانست که این رژیم مانند یزید به دنبال صلح و دوستی نیست ، ما هم به دستورات آقا عمل می کنیم.   او  می‌دانست که ما به دام شیطان‌ها نمی افتیم زیرا خوبی با عمل به دستورات شیعه، بهترین راه است همانطور که آقا انتخاب کرد ما هم   انتخاب می‌کنیم .»

وی در پایان  گفت :« ما پای این وطن می‌مانیم همانطور که آقا گفت به دنبال خوبی‌ها می گردیم همان‌طور که آقا  می‌گفت  به این رژیم نشان می‌دهیم این  پایان کار نیست.»

خبرنگار : دانش‌آموز: ریحانه همتی پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار