سخنگوی طالبان: روابط با هند علیه پاکستان نیست

به‌ هر اقدام پاکستان پاسخ می‌دهیم

تهران (پانا) - سخنگوی حکومت سرپرست افغانستان خاطرنشان کرد: با وجود اینکه با هند روابط خوبی داریم، اما این روابط هرگز علیه پاکستان نبوده و نیست.

کد مطلب: ۱۶۷۰۳۵۷
لینک کوتاه کپی شد
سخنگوی طالبان: روابط با هند علیه پاکستان نیست

 ذبیح الله مجاهد طی نشست خبری در ارتباط با عملیات شب گذشته طالبان علیه پاکستان ادعا کرد: پاکستان هیچ‌وقت خواهان حل مشکلات از طریق گفت‌وگو نبوده است.

وی افزود: در عملیات شب گذشته علیه پاکستان اهداف مهم نظامی‌ آنها را هدف قرار دادیم و این پیام را می‌دهیم که دست ما هم می‌تواند به گریبان آنها برسد.

بنا بر گزارش طلوع نیوز، سخنگوی طالبان تاکید کرد: به هر اقدام که پاکستان انجام دهد، در اسلام‌آباد پاسخ خواهیم داد.

مجاهد در ادامه اظهار کرد: با هند روابط خوبی داریم، اما این روابط هرگز علیه پاکستان نبوده و نیست و امارت اسلامی هیچ‌گاه در کنترل یا دست کشور دیگر نبوده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار