وزیر صمت: تامین ارز واحدهای تولیدی نباید با مشکل مواجه شود

تهران (پانا) - وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت ضمن حمایت ویژه از صنایع کشور، برای رفع تعهدات ارزی و تامین مواد اولیه کارخانه‌ها اقدامات لازم را انجام می‌دهد تا روند تولید و اشتغال صنعتی با اختلال مواجه نشود.

کد مطلب: ۱۶۷۰۰۷۲
لینک کوتاه کپی شد
وزیر صمت: تامین ارز واحدهای تولیدی نباید با مشکل مواجه شود

سیدمحمد اتابک در حاشیه سفر یک روزه به استان قزوین، در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید خود از چند واحد تولیدی استان، خاطرنشان کرد: قزوین با داشتن بیش از ۵۵ درصد ارزش افزوده از طریق بخش صنعت، یکی از استان‌های کلیدی کشور در حوزه تولید می‌باشد که نیازمند حمایت ویژه دولت نیز هستند.

وی افزود: در بسته حمایتی ۷۰۰ همتی که دولت طراحی کرده، بخش عمده‌ای از تسهیلات و مابه‌التفاوت‌ها باید به صنایع این استان اختصاص یابد تا واحدهای تولیدی بتوانند از پشتوانه آن برای نوسازی، ارتقای فناوری و رفع مشکلات تولید استفاده کنند.

وزیر صمت همچنین درباره تامین مواد اولیه و تعهدات ارزی واحدهای صنعتی، اظهار کرد: اگرچه ممکن است تامین کامل ارز با محدودیت‌هایی مواجه باشد، اما تلاش می‌کنیم هیچ واحد تولیدی در کشور و همچنین قزوین به دلیل مشکلات ارزی متوقف نشود و مهلت لازم برای بازگشت ارز صادراتی و تامین مواد اولیه در اختیار تولیدکنندگان قرار بگیرد.

اتابک ادامه داد: در جلسات بعدازظهر امروز استان نیز برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای پیگیری مشکلات واحدهای صنعتی و نوسازی کارخانه‌های این منطقه انجام خواهیم داد تا روند تولید و اشتغال در استان با اختلال مواجه نشود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: استان قزوین به دلیل ظرفیت صنعتی و اشتغال بالای خود نیازمند توجه ویژه دولت است و ما متعهدیم که با همراهی سازمان صنعت و معدن، حمایت‌های لازم برای توسعه و پویایی در این استان را بیش از پیش فراهم آوریم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار