سرپرست سازمان دانش‌آموزی استان گیلان:

حضور مربیان پیشکسوت باعث کوتاهتر شدن مسیر آموزش می‌شود

گیلان(پانا) _ سرپرست سازمان دانش‌آموزی استان گیلان : استفاده از پتانسیل و تجربه مربیان پیشکسوت سازمان دانش‌آموزی باعث کوتاه شدن مسیر آموزش و همچنین تربیت مربیانی جوان و بانگیزه خواهد شد.

کد مطلب: ۱۶۶۹۸۴۰
لینک کوتاه کپی شد
حضور مربیان پیشکسوت باعث کوتاهتر شدن مسیر آموزش می‌شود

مهدی هروی در جلسه  هم‌اندیشی مربیان و مدرسان  پیشتاز استان گیلان   با تاکید به نقش آموزش در دستیابی به اهداف تشکیلاتی  در سازمان دانش‌آموزی گفت: در هر تشکیلاتی بخصوص در تشکل پیشتازان و سازمان دانش‌آموزی  آموزش و مربیان نقش قابل توجهی در شکوفایی  دانش‌آموزان دارد. استفاده از پتانسیل و تجربه این افراد باعث کوتاه شدن مسیر آموزش و همچنین تربیت مربیانی جوان و بانگیزه خواهد شد.

وی در ادامه در مورد آموزش‌های منسجم و مستمر مربیان گفت : سازمان دانش‌آموزی گیلان بستر را برای تحقق این هدف فراهم می کند و آینده‌ای روشن را مدنظر دارد.

در ادامه جلسه هم‌اندیشی، مدرسان  هم اظهار نظر کرده  و راهکارهای پیشنهادی خود را اعلام کردند و جلسه با مصوباتی شامل  تشکیل بانک اطلاعاتی از مدرسین، به روز نمودن مطالب جدید آموزشی،شناسایی مربیان توانمند و کارشناسان سازمان در مناطق مختلف استان،برنامه‌ریزی جهت تشکیل اردو،تشکیل کمیته فنی وآموزش خبرنگاری به  مربیان به تصویب رسید.

 

خبرنگار : مرضیه ولیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار