طنین نوای وحی در نخستین افطار رمضان؛
دانشآموز مراغهای شبکه سهند را عطرآگین کرد
پانا (مراغه) - همزمان با اولین افطار ماه مبارک رمضان، ابوالفضل نورروحپور، دانشآموز پایه هفتم دبیرستان هیأت امنایی فرهنگ شهید پرکار مراغه، با تلاوتی دلنشین در ویژهبرنامه «افطارلیق» شبکه سهند، افتخارآفرین شد.
در نخستین روز از ماه ضیافت الهی، سیمای مرکز آذربایجان شرقی میزبان صدای گرم و معنوی یکی از استعدادهای برتر قرآنی شهرستان مراغه بود. ابوالفضل نورروحپور، دانشآموز پایه هفتم دبیرستان هیأت امنایی فرهنگ شهید پرکار، با حضور در ویژهبرنامه «افطارلیق»، به تلاوت آیاتی از کلامالله مجید پرداخت.
این قاری نوجوان که از قرآنآموزان مستعد و بااخلاق دارالقرآن امام خمینی (ره) شهرستان مراغه است، با اجرای مسلط و صوت زیبای خود توانست تحسین مخاطبان رسانه ملی و جامعه قرآنی استان را برانگیزد.
مدیریت و کادر آموزشی دبیرستان فرهنگ شهید پرکار ضمن تبریک این موفقیت معنوی، حضور دانشآموزان نخبه در عرصههای دینی و قرآنی را مایه افتخار این واحد آموزشی دانسته و برای این قاری نوجوان در مسیر انس با قرآن و ترویج فرهنگ اسلامی، آرزوی توفیقات روزافزون کردند.
شهرستان مراغه و دارالقرآن الکریم امام خمینی (ره) این شهر، همواره یکی از قطبهای پرورش استعدادهای قرآنی در سطح استان آذربایجان شرقی به شمار میروند.
ارسال دیدگاه