نمایندگان نوجوان از عزم خود برای جهش تحصیلی و تقویت ارتباط با مسئولین گفتند

سمنان (پانا) - جمعی از اعضای شورای دانش‌آموزی استان ضمن ابراز خرسندی از حضور در این نهاد مهم، اهداف کلیدی و دغدغه‌های اصلی خود را برای پیشبرد اهداف آموزشی و پرورشی استان تشریح کردند.

کد مطلب: ۱۶۶۷۷۲۴
لینک کوتاه کپی شد

آیلار قاسمی نیا، نماینده  شورای دانش‌آموزی شهرستان شاهرود، در گفت‌وگو بات پانا با تأکید بر اهمیت نتایج کنکور سراسری، اظهار کرد: «هدف من این است که با برنامه‌ریزی‌های موثر در این دوره، جایگاه واقعی دانش‌آموزان سمنانی در قبولی‌های کنکور سال آتی را تثبیت کرده و شاهد جهش قابل توجهی در این عرصه باشیم.»

از سوی دیگر، فاطمه زندی، دانش‌آموز پایه یازدهم از شهرستان گرمسار، بر جنبه ساختاری و کارکردی مجلس دانش‌آموزی تأکید کرد و با اشاره به اعتقاد قلبی خود به نقش این نهاد، تصریح کرد: «مجلس دانش‌آموزی باید صدای واقعی و مطالبه‌گر دانش‌آموزان باشد و نباید به یک نهاد صرفاً نمایشی تبدیل شود؛ برگزاری این جلسات فرصتی مغتنم است تا ارتباط مؤثری میان دانش‌آموزان و مسئولین برقرار شده و نیازها و دغدغه‌های آنان به درستی شنیده شود تا آینده‌سازان فردا در مسیر آموزش، قوی و محکم گام بردارند.»

همچنین، سارا آجودانی، نماینده پایه هشتم از مدرسه نمونه ۱۵ خرداد شاهرود، با ابراز افتخار از حضور در جمع نمایندگان، بر تعهد خود به خدمت‌رسانی تأکید کرد و گفت: «برای من افتخار بزرگی است که در این جمع حضور دارم و متعهد می‌شوم که تمام تلاش خود را برای بهبود وضعیت آموزشی دانش‌آموزان به کار گیرم.»

در پایان، ریحانه سیاهپوش، دانش‌آموز پایه نهم از شهرستان دامغان، بر اهمیت محیط روانی آموزش تأکید کرد و گفت: «هدف‌محوری من ایجاد یک فضای امن، آرام و پرنشاط در میان دانش‌آموزان است تا همگان بتوانند با آسودگی خاطر به شکوفایی استعدادهای خود بپردازند.»

حجم فایل ویدیویی : ۱۵.۰۵M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۵۱ دانلود فایل
خبرنگار : مهدیه خیرخواهان، صبا دوست محمدی و مریم غلامی‌فرد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار