مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت:

۱۵ هزار نیروی جدید به نظام سلامت کشور افزوده شد

تهران (پانا) - مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جذب ۱۵ هزار نیروی جدید در نظام سلامت خبر داد و گفت: فرآیند تکمیل ظرفیت برای استخدام حدود ۱۱ هزار مجوز باقیمانده نیز تا یک ماه آینده آغاز می‌شود.

کد مطلب: ۱۶۶۷۰۳۱
لینک کوتاه کپی شد
۱۵ هزار نیروی جدید به نظام سلامت کشور افزوده شد

به گزارش وزارت بهداشت، شاهرخ رامزی با اعلام این خبر اظهار کرد: با هدف تقویت نیروی انسانی و تزریق خون تازه به رگ‌های نظام سلامت، ۱۵ هزار نیروی تازه‌نفس به مجموعه وزارت بهداشت افزوده شده‌ است.

وی افزود: از مجموع ۲۷ هزار مجوز اخذ شده برای استخدام نیرو، جذب حدود ۱۱ هزار نیرو براساس مجوز صادره همچنان آزاد باقیمانده است و بر اساس هماهنگی‌های انجام شده با سازمان امور اداری و استخدامی، تا یک ماه آینده فرآیند تکمیل ظرفیت پست‌ها و مجوزهای باقیمانده آغاز می شود.

مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به توزیع مجوزها تصریح کرد: بیشترین فراوانی مجوزها مربوط به حوزه پرستاری و گروه‌های وابسته است، به‌گونه‌ای که از مجموع ۲۷ هزار مجوز صادر شده، حدود ۱۱ هزار مجوز به حوزه پرستاری اختصاص دارد.

رامزی تاکید کرد: تقویت کادر درمان به‌ویژه در بخش پرستاری، از اولویت‌های اصلی وزارت بهداشت در راستای ارتقای کیفیت خدمات و پاسخگویی بهتر به نیازهای مردم است.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار