میراسماعیلی مطرح کرد؛

نسل جدید جودوکاران ایران آماده فتح آسیا و المپیک

تهران (پانا) - رئیس فدراسیون جودو بر آمادگی نسل جدید جودوکاران ایران برای فتح آسیا و المپیک تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۶۶۶۷۱۷
لینک کوتاه کپی شد
نسل جدید جودوکاران ایران آماده فتح آسیا و المپیک

تیم ملی ایران با پنج ورزشکار در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در رقابت‌های کاپ آفریقا به میزبانی تونس شرکت کرد و با کسب ۶ مدال طلا، نقره و برنز به کار خود پایان داد.

آرش میراسماعیلی در ارزیابی عملکرد ملی‌پوشان گفت: با هدف افزایش امتیازات جودوکاران برای کسب سهمیه المپیک، از ابتدای سال جدید میلادی حضور در تورنمنت‌های رنکینگ‌دار را در اولویت قرار دادیم و شرکت در رقابت‌های مراکش و تونس از جمله این برنامه‌ها بود.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری روی نوجوانان و جوانان از چند سال قبل آغاز شد که خوشبختانه نتیجه داد و تیم ملی با میانگین سنی پایین، به پختگی و تجربه خوبی دست یافته است. این موضوع در تورنمنت‌های مراکش و تونس کاملاً مشهود بود.

رئیس فدراسیون جودو افزود: عملکرد ملی‌پوشان در مراکش خوب و قابل قبول بود، اما در تونس فوق‌العاده شد و از بین ۲۳۰ ورزشکار حاضر، تیم ایران موفق به کسب ۶ مدال شد که شایسته تقدیر است.

میراسماعیلی در مورد سیاست فدراسیون برای اعزام تیم ملی گفت: تصمیم ما اعزام کیفی نفرات به مسابقات است و سعی داریم جودوکاران آماده و امید مدال را اعزام کنیم که در مراکش و تونس این سیاست رعایت شد.

وی ضمن قدردانی از کادر فنی، گفت: رشاد ممدوف سرمربی و ایوب رستمی مربی تیم ملی همراه با سایر اعضا تلاش زیادی برای موفقیت تیم کردند. برنامه سرمربی مصوب شده و پله‌به‌پله اجرا خواهد شد.

میراسماعیلی عملکرد برخی ملی‌پوشان را نیز تشریح کرد:

الیاس پرهیزگار در هر دو تورنمنت موفق به کسب مدال طلا شد و به اعتماد به نفس و پختگی خوبی رسیده است.

امیرعباس چوپان در مراکش خوب بود و در تونس بهتر عمل کرد و می‌توانست فینالیست شود.

بنائیان، جودوکار ۱۷ ساله، با وجود تجربه کم، مدال‌های باارزشی کسب کرد و اگر لحظه پایانی مسابقه تونس غفلت نمی‌کرد، طلا می‌گرفت.

سبحان حکیمی در رده نوجوانان مدال نقره گرفت و آینده روشنی دارد؛ سرمایه‌گذاری ما روی او برای المپیک جوانان است.

نیک سرشت با رنک پنج دنیا، یکی از سرمایه‌های جودو ایران است.

وی درباره برنامه‌های آینده فدراسیون افزود: هدف ما اضافه کردن نفرات جدید و جوان به تیم‌های ملی و حضور قدرتمند در بازی‌های آسیایی ناگویا است. هرچند کار سخت است، اما به مدال امید داریم.

میراسماعیلی ادامه داد: حضور در گرند اسلم و گرندپریکس‌ها از اولویت‌های فدراسیون است تا جودوکاران با ورزشکاران سطح بالا مبارزه کنند و به پختگی کامل برسند.

وی با اشاره به برنامه‌های سال آینده گفت: مسابقات قهرمانی آسیا اولین رویداد ما خواهد بود و ۱۰ روز بعد، رقابت‌های قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا برگزار می‌شود که امید زیادی به درخشش داریم.

رئیس فدراسیون جودو با ابراز امیدواری نسبت به آینده گفت: به لطف خدا و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، جودو به جمع ورزش‌های مدال‌آور ایران نزدیک شده است. تیم ملی با میانگین سنی پایین، اعتماد به نفس خوبی پیدا کرده و توانایی مدال‌آوری در سال‌های آینده را دارد.

میراسماعیلی در پایان افزود: سرمایه‌گذاری چند سال اخیر حالا ثمر داده و امیدواریم با ادامه این روند، جودو را در سبد مدال‌آوری ورزش ایران قرار دهیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار