مدیر مدرسه الزهرا(س) پردیس:

تلاش کردیم دانش‌آموزان ارزش‌های انقلاب را در عمل تجربه کنند

پردیس (پانا)- مدیر مدرسه الزهرا(س) گفت: تلاش کردیم دانش‌آموزان ارزش‌های انقلاب، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و روحیه خدمت را در قالب برنامه‌های عملی تجربه کنند تا مدرسه به بستری برای تربیت نسلی متعهد و کنشگر تبدیل شود.

کد مطلب: ۱۶۶۲۵۱۰
لینک کوتاه کپی شد
تلاش کردیم دانش‌آموزان ارزش‌های انقلاب را در عمل تجربه کنند

همزمان با ایام دهه فجر، دانش‌آموزان مدرسه الزهرا(س) پردیس با برپایی نمایشگاهی خلاقانه و فرهنگی، جلوه‌ای متفاوت از نشاط، مشارکت اجتماعی و پایبندی به ارزش‌های انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشتند.

این برنامه فرهنگی ـ تربیتی که با استقبال دانش‌آموزان، خانواده‌ها و مسئولان همراه بود، در قالب یک «سفر روایی» برگزار شد و بازدیدکنندگان با دستاوردهای انقلاب اسلامی، مفاهیم عدالت‌خواهی، مسئولیت‌پذیری و نقش نسل نوجوان در پیشرفت کشور آشنا شدند.

در بخش‌های مختلف نمایشگاه، میز کتاب با معرفی آثار مرتبط با تاریخ انقلاب اسلامی، هویت ملی و دستاوردهای علمی و فرهنگی کشور برپا شد و دانش‌آموزان با مطالعه و گفت‌وگو پیرامون این موضوعات، نگاه عمیق‌تری نسبت به نقش خود در آینده جامعه پیدا کردند.

همچنین تابلوی «پیمان نگهبانان انقلاب» فضایی برای تجدید عهد دانش‌آموزان فراهم کرد و آنان با امضا و اثر انگشت خود، بر پایبندی به ارزش‌های ملی، روحیه همکاری و تلاش برای ساختن ایرانی آباد تأکید کردند.

برگزاری مسابقه کیک‌های مفهومی با طراحی‌های خلاقانه و نمادهای ملی و انقلابی نیز از دیگر بخش‌های شاد و پرنشاط این برنامه بود که با مشارکت گسترده دانش‌آموزان همراه شد و فضای مدرسه را سرشار از شور و همدلی کرد.

آرزو سیفی‌آزاد با تأکید بر نقش فعالیت‌های عملی در تربیت نسل نوجوان گفت: «وقتی دانش‌آموزان در چنین برنامه‌هایی مشارکت می‌کنند، مفاهیم مسئولیت‌پذیری، کار گروهی و خدمت به جامعه را بهتر درک می‌کنند و این تجربه‌ها ماندگارتر از آموزش‌های صرفاً نظری است.»

وی خاطرنشان کرد: «مدرسه باید زمینه‌ساز تربیت نسلی امیدوار، خلاق و وفادار به آرمان‌های انقلاب باشد؛ نسلی که برای پیشرفت کشور نقش‌آفرین باشد.»

خبرنگار : دانش آموز آوا جانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار