جلسه هماهنگی مسابقات دوومیدانی دانش‌آموزان دختر کشور به میزبانی بوشهر برگزار شد

بوشهر(پانا) – جلسه هماهنگی برگزاری مسابقات دوومیدانی دانش‌آموزان دختر کشور به میزبانی استان بوشهر، با هدف برنامه‌ریزی اجرایی، تعیین شرح وظایف و هماهنگی میان بخش‌های مختلف برگزار شد.

کد مطلب: ۱۶۵۹۷۸۵
لینک کوتاه کپی شد
جلسه هماهنگی مسابقات دوومیدانی دانش‌آموزان دختر کشور به میزبانی بوشهر برگزار شد

در این نشست، غلامرضا دانش‌فر، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به اهمیت این رویداد ملی، بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق، تقسیم مسئولیت‌ها و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های استانی برای برگزاری منسجم مسابقات تأکید کرد. وی تشکیل کارگروه ویژه و تعیین شرح وظایف هر بخش را گامی ضروری برای مدیریت صحیح فرآیندهای اجرایی دانست.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان بوشهر همچنین بر ضرورت نظارت مستمر بر تمامی مراحل برگزاری مسابقات، از اسکان و پذیرش تیم‌ها تا اجرای رقابت‌ها، تأکید کرد و خواستار رعایت استانداردهای لازم در میزبانی دانش‌آموزان شرکت‌کننده شد.

در ادامه جلسه، اعضای کارگروه به بررسی جزئیات اجرایی مسابقات پرداختند و بر هماهنگی میان واحدهای مختلف برای برگزاری مطلوب این رویداد ورزشی ملی تأکید شد.

میزبانی مسابقات دوومیدانی دانش‌آموزان دختر کشور در بوشهر با رویکرد برنامه‌ریزی دقیق، تقسیم مسئولیت‌ها و نظارت اجرایی، در مسیر برگزاری منظم و استاندارد قرار گرفته است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار