مدیرکل آموزش و پرورش فارس:

افتتاحیه پرشور جام «اقتدار ایران» در فارس برای ۱۶ هزار تیم دانش‌آموزی

شیراز( پانا) - آیین افتتاحیه جام ورزشی دانش‌آموزی «اقتدار ایران» با حضور پرشور دانش‌آموزان و مسئولین آموزش و پرورش استان فارس برای یادواره شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی دوازده روزه و بزرگداشت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در ورزشگاه پوریای ولی ناحیه سه شیراز برگزار شد تا عرصه جدیدی برای کشف استعدادهای ورزشی از درون مدارس گشوده شود.

کد مطلب: ۱۶۵۸۴۶۱
لینک کوتاه کپی شد
افتتاحیه پرشور جام «اقتدار ایران» در فارس برای ۱۶ هزار تیم دانش‌آموزی

محسن کلاری در گفت‌وگو با پانا ضمن تاکید برگزاری این رویداد مهم، براهمیت توسعه ورزش دانش‌آموزی تأکید و اظهار کرد: «هدف اصلی برگزاری جام "اقتدار ایران"، افزایش توانمندی‌ها، ایجاد نشاط و شادابی و تقویت سلامت جسمانی و روانی دانش‌آموزان است.»

کلاری رسالت این مسابقات را فراتر از یک رقابت صرف دانست و تأکید کرد: «این جام  برای شناسایی چهره‌های برتر قهرمانی از دل مدارس خواهد بود.»

وی با اشاره به اهمیت ورزش در مسیر حرفه‌ای دانش‌آموزان، خاطرنشان کرد: «مسابقات آموزشگاهی نقش بسزایی در هدایت و حمایت از دانش‌آموزانی دارد که پتانسیل حضور در عرصه‌های قهرمانی و حتی میادین بین‌المللی را در آینده خواهند داشت. جام اقتدار ایران، اولین گام در این مسیر می‌باشد.»

 مدیر کل اداره آموزش و پرورش استان فارس ادامه داد: «این رویداد ورزشی که با استقبال چشمگیر جامعه فرهنگی و دانش‌آموزی استان فارس مواجه شده، نویدبخش آغاز فصلی پربار از فعالیت‌های قهرمانی در سطح مدارس این استان است.»

لازم به‌ذکر است که این مسابقات در سطح گسترده‌ای برای پسران و دختران ورزشکار مقطع متوسطه اول برنامه‌ریزی گردید.

بخش پسران: بیش از ۸۰۰ تیم از مدارس متوسطه اول در رشته پرطرفدار فوتسال به رقابت خواهند پرداخت.

بخش دختران: حدود ۸۰۰ تیم در رشته داژبال برای کسب عنوان قهرمانی وارد میدان می‌شوند.

خبرنگار : دانش‌آموز، حسین‌سالار خاقانی عکاس : دانش‌آموز، حسین‌سالار خاقانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار