پیام تبریک مدیرکل کمیته امداد استان قم به مناسبت روز پاسدار

قم (پانا) - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم در پیامی فرا رسیدن موالید ماه شعبان و روز پاسدار و جانباز را به عموم شیعیان جهان و پاسداران حریم ولایت تبریک گفت.

کد مطلب: ۱۶۵۷۷۸۹
لینک کوتاه کپی شد
پیام تبریک مدیرکل کمیته امداد استان قم به مناسبت روز پاسدار

متن کامل پیام حجت‌الاسلام والمسلمین محمدطه مهری  به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آغاز ماه شعبان با ولادت امام حسین (ع) و علمدار کربلا حضرت عباس (ع) و امام زین العابدین(ع)، ماهی پر از سُرور و شادی و مناسبت‌های روز پاسدار و جانباز، یادآور ازخودگذشتی و جانفشانی‌های دلیرمردانی‌ست که در طول تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی به بالندگی و ایستادگی کشور عزیزمان ایران کمک کرده‌اند.

بی‌شک پاسداران و جانبازان، ادامه دهندۀ راه شهدا و کربلا هستند و سبک زندگی ائمه اطهار (ع) و فرهنگ عاشورایی و امید و انتظار مهدوی چراغ راهشان است و برای دفاع از حریم اسلام، ولایت و میهن اسلامی، فداکاری‌های زیادی انجام می‌دهند و در کنار داشتنِ مردمی آگاه و بصیر و همچنین سایر نهادها باعث شده، نهال انقلاب اسلامی که از سال ۵۷ شکل گرفته بود، امروز به درختی تنومند و پربار تبدیل شود و کشور عزیزمان در طول تاریخ از فتنه‌ها به سلامت عبور کند.

در نبرد قهرمانانه و دفاع مقدس ۱۲ روزه و فتنۀ پیچیده و چندوجهی اخیر که خیابان‌ها را به آشوب کشاند، اگر تلاش‌ها و فداکاری‌های پاسداران و بسیجیان در کنار سایر نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی نبود، کشور به این زودی روی آرامش را نمی‌دید، بدون شک پاسداران سپاه انقلاب اسلامی ایران، در خنثی کردن فتنه‌ها نقشی اساسی و تاثیرگذار دارند و در هفته‌های اخیر شاهد شهادت این نیروهای جان برکف برای دفاع از ولایت و حفاظت از خاک میهن اسلامی بودیم.

البته حمایت پاسداران به زمان جنگ و فتنه و اغتشاش محدود نمی‌شود و در شرایط مختلف از حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله گرفته تا بیماری‌های همه‌گیر و آبادانی مناطق محروم در کنار مردم بوده‌اند و هستند، همچنین در حوزه‌های علمی، نظامی و امنیتی هم برای آبادانی، عزت و سربلندی کشور تلاش می‌کنند.

اینجانب، ضمن پاسداشت این فداکاری‌ها و تلاش‌ها، روز پاسدار و جانباز و اعیاد شعبانیه  را به تمام پاسداران و جانبازان و همچنین عموم مردم تبریک گفته و آرزوی اقتدار و بالندگی برای ایران عزیز اسلامی از خداوند منان خواهانم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار