کره شمالی بر گسترش روابط با روسیه تاکید کرد

تهران(پانا) - رهبر کره شمالی بر گسترش روابط با روسیه در همه زمینه‌ها تاکید کرد.

کد مطلب: ۱۶۵۲۶۰۱
لینک کوتاه کپی شد
کره شمالی بر گسترش روابط با روسیه تاکید کرد

کیم جونگ‌اون رهبر این کشور در مراسمی به مناسبت سال نو میلادی، گفت: پیونگ‌یانگ و مسکو حامی یکدیگر هستند. دوستی و اتحاد میان جمهوری دموکراتیک خلق کره و روسیه بیش از پیش تقویت می‌شود.

رهبر کره شمالی، پیش‌تر در ۲۱ آذرماه گفته بود مشارکت ارتش خلق کره در آزادسازی منطقه کورسک، جایگاه کره‌شمالی را در صحنه جهانی ارتقا داده است.

کیم جونگ اون افزود: کنگره حزب کارگران کره که انتظار می‌رود در اوایل سال ۲۰۲۶ برگزار شود، مسیر آینده کشور را ترسیم خواهد کرد.

رهبر کره شمالی دراین مراسم، میلاد حضرت مسیح(ع) را به سربازان و افسران ارتش این کشور که در مأموریت‌های خارجی مشارکت دارند، تبریک گفت.

کره‌شمالی به‌زودی نهمین کنگره حزب کارگران کره را برگزار خواهد کرد؛ کنگره‌ای که قرار است برنامه‌های پنج‌ساله آینده این کشور را در حوزه‌های مختلف از جمله توسعه هسته‌ای و تسلیحاتی و همچنین اقتصاد تعیین کند.

روابط روسیه و کره شمالی از زمان شروع جنگ اوکراین به سطح راهبردی ارتقا یافته است. در همین ارتباط، والری گراسیموف رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه، ۸ دی‌ماه اعلام کرد که نظامیان کره‌شمالی در عملیات پاکسازی مین در منطقه کورسک کمک شایانی به نیروهای روسی ارائه کردند. همچنین دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه، ۲۳ آبان‌ماه گفته بود کرملین از کمک‌های مهندسان کره‌شمالی قدردانی می‌کند.

روسیه و کره‌شمالی در تابستان ۱۴۰۳ توافقنامه‌ جامع مشارکت راهبردی امضا کردند که شامل بندی درباره کمک متقابل، در صورت وقوع حمله مسلحانه علیه هر یک از طرفین است.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار