مدیر مدرسه والدین:

شب یلدا بهانه‌ای برای همدلی و پاسداشت فرهنگ ایرانی در دبیرستان والدین آناخاتون بود

تبریز (پانا) - مدیر مدرسه آناخاتون گفت: هم‌زمان با فرارسیدن شب یلدا، کهن‌ترین آیین زمستانی ایرانیان، فضای کلاس‌های دبیرستان والدین آناخاتون رنگ و بویی متفاوت به خود گرفت.

کد مطلب: ۱۶۴۹۱۳۶
لینک کوتاه کپی شد
شب یلدا بهانه‌ای برای همدلی و پاسداشت فرهنگ ایرانی در دبیرستان والدین آناخاتون بود

آیین سنتی شب یلدا با برنامه‌ریزی و مدیریت، مدیر دبیرستان والدین آناخاتون، در تمامی کلاس‌های این واحد آموزشی برگزار شد. این مراسم در راستای پاسداشت فرهنگ اصیل ایرانی و ایجاد فضایی شاد و پویا در محیط آموزشی اجرا گردید.

در جریان این برنامه، کلاس‌ها با نمادهای سنتی شب یلدا از جمله سفره‌های تزیین‌شده با انار، هندوانه، مرکبات، شمع و گل‌آرایی‌های زیبا آراسته شده بود که فضایی صمیمی و دل‌نشین را برای دانش‌آموزان فراهم می‌کرد. دانش‌آموزان با مشارکت فعال در تدارک این مراسم، لحظاتی شاد، دوستانه و به‌یادماندنی را در کنار یکدیگر سپری کردند.

برگزاری این آیین فرهنگی با استقبال گسترده دانش‌آموزان همراه بود و توانست نقش مؤثری در ایجاد روحیه نشاط، همبستگی و تقویت تعاملات اجتماعی در فضای مدرسه ایفا کند.

قنبرعلیزاده در حاشیه برگزاری این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار پانا اظهار کرد:«شب یلدا یکی از ارزشمندترین آیین‌های فرهنگی ما ایرانیان است که ریشه در تاریخ و هویت ملی‌مان دارد. برگزاری چنین مراسم‌هایی فرصتی مناسب برای آشنایی نسل نوجوان با سنت‌ها و آیین‌های کهن کشورمان به شمار می‌رود.»

وی با اشاره به نقش مدرسه در تربیت همه‌جانبه دانش‌آموزان افزود:«در دبیرستان والدین آناخاتون تلاش می‌کنیم در کنار آموزش علمی و درسی، به ابعاد فرهنگی، اجتماعی و تربیتی دانش‌آموزان نیز توجه ویژه داشته باشیم. ایجاد شادی سالم و نشاط در محیط آموزشی، یکی از مهم‌ترین اهداف ماست.»

مدیر دبیرستان در پایان خاطرنشان کرد: «مشارکت پرشور دانش‌آموزان در این مراسم نشان می‌دهد که چنین برنامه‌هایی تا چه اندازه می‌تواند در تقویت روحیه همدلی، مسئولیت‌پذیری و تعلق خاطر آنان به مدرسه مؤثر باشد. امیدواریم با استمرار این برنامه‌ها، محیطی پویا و الهام‌بخش برای دانش‌آموزان فراهم کنیم.»

در پایان، مراسم یلدا در فضایی آرام، دوستانه و سرشار از شادی برگزار شد و خاطره‌ای شیرین از این آیین کهن ایرانی در ذهن دانش‌آموزان دبیرستان والدین آناخاتون ماندگار شد.

 

 

خبرنگار : دانش‌آموز: ثمین رستمی/ دانش‌آموز: پرستو یوسفی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار