دانش‌آموزان مدرسه علامه حلی ناحیه ۴ کرج:

نظم و انضباط، ستون‌های اصلی فضای آموزشی هستند

کرج (پانا) - جمعی از دانش‌آموزان انتظامات مدرسه علامه حلی ناحیه ۴ کرج گفتند: نظم و انضباط، ستون‌های اصلی فضای آموزشی هستند. ما اعضای انتظامات با همکاری و همدلی، می‌کوشیم تا این اصول را در محیط مدرسه اجرا کنیم.

کد مطلب: ۱۶۴۷۸۹۹
لینک کوتاه کپی شد
نظم و انضباط، ستون‌های اصلی فضای آموزشی هستند

حدیثه حمیدی یکی از اعضای انتظامات مدرسه علامه حلی ناحیه ۴ کرج در گفت‌وگو با پانا بیان کرد: «من به عنوان دانش‌آموز پایه نهم. تلاش می‌کنم با مسئولیت‌پذیری و دقت در انجام وظایفم، سهمی در ساختن مدرسه‌ای پیشرو، منظم و سرشار از آرامش داشته  باشم.»

وی در خصوص نظم و انضباط در مدارس توسط دانش‌آموزان افزود: «نظم و انضباط، ستون‌های اصلی فضای آموزشی هستند.ما اعضای انتظامات با همکاری و همدلی، می‌کوشیم تا این اصول را در محیط مدرسه اجرا کنیم و فضایی امن و آرام برای یادگیری فراهم آوریم.»

آرزو رضایی دیگر دانش‌آموز انتظامات مدرسه علامه حلی ناحیه ۴ کرج  گفت :  «حضور فعال دانش‌آموزان در حفظ نظم، نه‌تنها به بهبود فضای مدرسه کمک می‌کند، بلکه آنان را برای مسئولیت‌پذیری در جامعه آینده آماده‌تر می‌سازد.»

وی اضافه کرد: «هدف ما از  چنین کاری ایجاد محیطی سرشار از آرامش، امنیت و مهربانی است؛ جایی که دانش‌آموزان بتوانند با خیال راحت رشد کنند، بیاموزند و شکوفا شوند.دختران عزیز مدرسه علامه حلی، باهوش، خلاق و پرتلاش‌اند و ما همواره برای سلامتی، موفقیت و درخشش آنان دعا می‌کنیم.»

مائده نقر دانش‌آموزان این مدرسه در  ادامه بیان کرد: «وقتی مدرسه منظم باشد، ذهنمان هم منظم‌تر است و بهتر می‌توانیم درس بخوانیم زیرا   مسئولیت   انتظامات مدرسه  بودن برای من باعث شده مسئولیت‌پذیرتر شوم حالا بهتر می‌فهمم که نظم فقط یک قانون خشک نیست، بلکه یک جور احترام به خودمان هم است.ما افتخار می‌کنیم که در مسیر ساختن مدرسه‌ای بهتر، نقش کوچکی ایفا می‌کنیم.»

این دانش‌آموز انتظامات افزود:  « وقتی وارد مدرسه می‌شوم و می‌بینم همه‌چیز مرتب و منظم سرجایش قرار دارد، حس می‌کنم  خانه دوم  فقط یک فضای مدرسه‌ای نیست بلکه مکانی برای رشد، یادگیری و دوستی در بین دانش‌آموزان است بنابراین مدرسه باید مأمن آرامش، امنیت و مهربانی باشد؛ جایی که دانش‌آموزان با خیال آسوده بیاموزند، رشد کنند و شکوفا شوند.ما تلاش می‌کنیم فضای مدرسه را به گونه‌ای مدیریت کنیم که هر دانش‌آموز احساس ارزشمندی، امنیت و تعلق داشته باشد.»

در ادامه نرگس لطیفی ناصری  معاون مدرسه علامه حلی ناحیه ۴ کرج  بیان کرد: «دختران عزیز مدرسه علامه حلی، باهوش، خلاق و پرتلاش‌اند.حضورشان در این محیط آموزشی، مایه‌ افتخار ماست. برای همه‌ آنان آرزوی سلامتی، موفقیت و درخشش دارم؛ چرا که آینده از آنِ ذهن‌های روشن و دل‌های مهربان است.»

وی ادامه داد: «نظم و انضباط، پایه‌های اصلی یک مدرسه موفق‌ است. ما در گروه انتظامات دانش‌آموزی، با همکاری و تعهد، تلاش می‌کنیم تا این اصول را در فضای مدرسه جاری کنیم. هدف ما ایجاد محیطی منظم، آرام و قابل اعتماد برای همه‌ دانش‌آموزان است.»

 

خبرنگار : دانش‌آموز:فاطمه سیاوشی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار