آموزگار دبستان بشارت:

ولادت حضرت زهرا (س) فرصتی برای اهمیت دادن به جایگاه مادر در تربیت نسل آینده است

کرج(پانا)- آموزگار دبستان بشارت در استان البرز ولادت حضرت زهرا (س) را فرصتی برای ترویج الگوی نقش آفرینی زن مسلمان دانست و براهمیت جایگاه مادر در تربیت نسل آینده تاکید کرد.

کد مطلب: ۱۶۴۵۷۴۸
لینک کوتاه کپی شد
ولادت حضرت زهرا (س) فرصتی برای اهمیت دادن به جایگاه مادر در تربیت نسل آینده است

لیلا زمان به مناسبت ولادت حضرت زهرا   و روز مادر در گفت‌وگو با پانا بیان کرد: « همزمان با فرارسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر، مدرسه بشارت در استان البرز   با اجرای برنامه‌های فرهنگی و آیینی، این روز را گرامی داشتند و دانش‌آموزان با حضور فعال در مراسم، از مقام والای زن و مادر تجلیل کردند.»

وی با اشاره به ویژه برنامه‌ای که به همین مناسبت  در مدرسه بشارت   برگزار شد افزود: «در این برنامه‌ها، دانش‌آموزان با اجرای سرود، دکلمه، نمایش‌های کوتاه و تهیه دست‌سازه‌های هنری، عشق  و احترام خود را نسبت به مقام مادر ابراز کردند.» 

زمان ادامه داد: «در کنار فعالیت‌های فرهنگی، معلمان و مدیران نیز بااشاره به ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری حضرت زهرا (س)، این روز را فرصتی برای ترویج الگوی نقش آفرینی زن مسلمان دانستند و براهمیت جایگاه مادر در تربیت نسل آینده تاکید کردند.»

رها محمدی دانش‌آموز دبستان بشارت  در گفت‌وگو  با پانا اضافه کرد: ««روز ولادت حضرت زهرا (س) برای ما فقط  یک جشن نیست؛ یک یادآوری است که چقدر باید قدر مادرهایمان را بدانیم.امروز برای مادرم هدیه‌ای تهیه کردم و خیلی خوشحال شدم که توانستم با یک کار کوچک دل او را شاد کنم.» 

وی در پایان گفت: «حضرت زهرا (س) برای ما نوجوان‌ها یک الگوست.اینکه همیشه مهربان، شجاع و با ایمان بوده، به ما انگیزه می دهد که در رفتار و درس‌مان بهتر باشیم.»

خبرنگار : دانش‌آموز:سوگند ارجمند

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار