تماشاخانه سیار جشنواره، مدارس لالجین را به صحنه اجرا تبدیل کرد

لالجین(پانا)_شهر جهانی سفال، روز سه‌شنبه ۱۸ آذر با میزبانی اجراهای سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان، به صحنه‌ای پرهیجان برای خلاقیت، آموزش و سرگرمی دانش‌آموزان تبدیل شد.

کد مطلب: ۱۶۴۴۹۰۵
لینک کوتاه کپی شد
تماشاخانه سیار جشنواره، مدارس لالجین را به صحنه اجرا تبدیل کرد

هم‌زمان با برگزاری سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان، شهر جهانی سفال لالجین روز سه‌شنبه ۱۸ آذر میزبان مجموعه‌ای از اجراهای سالنی و تماشاخانه سیار شد؛ رویدادی که با هدف تقویت فرهنگ تئاتر، گسترش آموزش هنری و ایجاد فرصت‌های خلاقانه برای کودکان و نوجوانان برگزار گردید.

نخستین اجرای تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مدرسه شهید شیرینی و دومین اجرا در مدرسه شهید پورمختار روی صحنه رفت. این نمایش‌ها با روایت‌های شاد، قصه‌های آموزشی و فضایی پرنشاط، مورد استقبال گسترده خانواده‌ها، مربیان و دانش‌آموزان قرار گرفت.

علاوه بر تماشاخانه سیار، بخش سالنی جشنواره نیز در سالن شهید آوینی لالجین اجرا شد و گروه‌های مختلف نمایشی آثار خود را با موضوعات اجتماعی، اخلاقی و آموزنده برای مخاطبان نوجوان ارائه کردند.

این برنامه با همکاری شهرداری لالجین، آموزش‌وپرورش منطقه، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان بهار برگزار شد و بر اساس شعار امسال جشنواره، «کودک امروز، روایت تازه، صحنه فردا» تلاش کرد نسل جدید را در مسیر تجربه‌های هنری تازه قرار دهد.

خبرنگار : هستی سهرابیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار