در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

ظفرقندی: با پیک بیماری آنفلوآنزا مواجه هستیم/ بیشترین ابتلاء در بچه‌های ۵ تا ۱۴ سال است

تهران(پانا) -وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: هم اکنون با پیک بیماری آنفلوآنزا مواجه هستیم که دستورالعمل‌های مختلف بهداشتی در این زمینه صادر شده است.

کد مطلب: ۱۶۴۴۸۶۶
لینک کوتاه کپی شد
 ظفرقندی: با پیک بیماری آنفلوآنزا مواجه هستیم/ بیشترین ابتلاء در بچه‌های ۵ تا ۱۴ سال است

 محمدرضا ظفرقندی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت شیوع آنفلوآنزا، اظهار کرد: هم اکنون با پیک بیماری آنفلوآنزا  مواجه هستیم که دستورالعمل‌های مختلف بهداشتی در این زمینه صادر شده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  در پاسخ به پرسشی درباره تخصیص ارز دارو اظهار کرد: تخصیص ارز دارو در حال انجام است و مقداری در انتقال ارز مشکل داشتیم که در حال پیگیری است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: اقدامات بهداشتی و پیشگیری و مراقبت‌هایی لازم است که این همه‌گیری را کمتر بکنیم. در عین حال در بیمارستان‌ها آماده‌باش اعلام کردیم، بررسی مرتب و روزانه از میزان ابتلاء و آن مشکلاتی که حالا بیماری‌های تنفسی دارد ایجاد می‌کند داریم.

وی ادامه داد: اکنون تعداد بیمارانمان و افرادی که مشمول بستری در بیمارستان شده‌اند، با سال گذشته در این موقع تفاوتی نکرده است.

ظفرقندی عنوان کرد: نگرانی وجود ندارد. همچنین بیشترین ابتلاء در بچه‌های ۵ تا ۱۴ سال است، که صورت می‌گیرد.

وی در رابطه با تخصیص ارز دارو بیان کرد: تخصیص ارز دارو در حال انجام است. مقداری در انتقال ارز مشکل داشتیم که در حال پیگیری و حل این موضوع هستیم.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار