مشاور مدرسه احمدی روشن فردیس:

افت نمره، زنگ هشدار است

فردیس(پانا)-مشاور مدرسه احمدی روشن شهرستان فردیس گفت: افت نمره مثل زنگ هشدار است؛ دانش‌آموز متوجه می‌شود کجا ضعف دارد و باید آن را اصلاح کند.

کد مطلب: ۱۶۴۲۳۶۸
لینک کوتاه کپی شد
افت نمره، زنگ هشدار است

زهرا مشهدی  در خصوص   افت نمرات دانش‌آموزان در امتحانات  در گفت‌وگو با پانا توضیح داد: افت نمرات دانش‌آموزان در امتحانات همواره یکی از دغدغه‌های اصلی خانواده‌ها و مسئولان آموزشی بوده است. این بحران می‌تواند به نقطه عطفی برای موفقیت تبدیل شود، به شرط آنکه با نگاه سازنده و حمایت خانواده و معلمان همراه باشد.»

وی افزود: افت نمرات دانش‌آموزان معمولاً ناشی از ضعف در برنامه‌ریزی، فشار روانی یا بی‌توجهی به روش‌های درست مطالعه است.دانش‌آموزان  دچار افت نمرات ابتدا  نگران و ناامید هستند، اما اگر حمایت بیشتری از طرف خانواده و معلمان دریافت شود، خیلی زود انگیزه پیدا می‌کنند زیرا خانواده‌ها در این شرایط نقش مهمی دارند و اگر با تشویق و حمایت همراه باشند، بحران به فرصت تبدیل می‌شود. »

مشاور مدرسه در ادامه اضافه کرد: «معلم‌ها باید با راهنمایی و ارائه تمرین‌های متناسب، مسیر تازه‌ای برای دانش‌آموزان بازکنند.برنامه‌ریزی دقیق، تغییر روش مطالعه و استفاده از مشاوره تحصیلی، راهکارهای اصلی برای عبور از این بحران هستند.»  

وی تأکید کرد: «افت نمره مثل زنگ هشدار است؛ دانش‌آموز متوجه می‌شود کجا ضعف دارد و باید آن را اصلاح کند.میتوان  به تجربه‌های موفق در مدرسه اشاره کرد دانش‌آموزانی بودند که پس از افت نمره، با تلاش بیشتر به رتبه‌های برتر رسیدند.»  

مشاور مدرسه احمدی روشن شهرستان فردیس در پایان خاطرنشان کرد: «نگاه سازنده به افت نمره باعث می‌شود دانش‌آموز شکست را تجربه‌ای برای موفقیت آینده بداند.اگر این نگاه در خانواده و مدرسه تقویت شود، افت نمره نه بحران، بلکه سکوی پرتابی برای موفقیت خواهد بود.»

خبرنگار : دانش‌آموز:مریم پیریان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار