پژوهشگر تاریخ انقلاب اسلامی:

روز مجلس به اهمیت نهاد قانون‌گذاری و مشارکت مردم یادآوری می‌شود

کرج(پانا)-پژوهشگر تاریخ انقلاب اسلامی در شهرستان فردیس گفت: ۱۰ آذر هر سال در ایران به عنوان روز مجلس نامگذاری شده تا اهمیت نهاد قانون‌گذاری و مشارکت مردم در تصمیم‌گیری‌های سیاسی یادآوری شود.

کد مطلب: ۱۶۴۱۷۲۸
لینک کوتاه کپی شد
روز مجلس به اهمیت نهاد قانون‌گذاری و مشارکت مردم  یادآوری می‌شود

امیر فراهانی در گفت‌وگو با پانا به مناسبت  شهادت آیت‌الله سیدحسن مدرس و روز مجلس  شورای اسلامی عنوان کرد:« روز مجلس فرصتی برای بزرگداشت تلاش‌های نمایندگان  که هر روز در مجلس شورای اسلامی وظیفه تصویب قوانین و نظارت بر اجرای قانون را بر عهده دارند.این روز یادآور مسئولیت‌های سنگین نمایندگان و نقش آن‌ها در پیشبرد اهداف کشور است.»

وی دهم آذر را روزی برای تبیین اهمیت مشارکت مردم دانست و افزود:« گرامیداشت این روز باعث می‌شود شهروندان با عملکرد نمایندگان و فرایند قانون‌گذاری آشنا شوند و نقش خود را در انتخاب افراد شایسته برای نمایندگی بهتر درک کنند.»

فراهانی ضمن اشاره به چنین روزی گفت:« روز مجلس شورای اسلامی به مردم یادآوری می‌کند که مجلس نه تنها قانون‌گذار است،بلکه باید پاسخگوی نیازها و خواسته‌های جامعه باشد و نقش نظارتی خود را به‌خوبی ایفا کند.»

وی  خاطرنشان کرد: «۱۰ آذرماه  زمانی برای بررسی عملکرد گذشته مجلس و طرح برنامه‌های آینده.با توجه به تحولات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشور، بررسی دستاوردها و چالش‌های قوه مقننه اهمیت ویژه‌ای دارد تا مسیر تصمیم‌گیری‌ها به سمت عدالت و توسعه هدایت شود.»

فراهانی در پایان  ضمن اشاره به اینکه فرهنگ مشارکت سیاسی و توجه به حقوق شهروندان باید تقویت شود گفت:« این روز یادآوری می‌کند که هر تصمیم مجلس مستقیماً بر زندگی مردم تأثیر می‌گذارد و هر شهروند نقشی در شکل‌دهی آینده کشور دارد.»

خبرنگار : دانش آموز ملینا صادقی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار