نایب رییس مجلس شورای اسلامی:
حل مشکلات اقتصادی، کلید پیروزی در جنگ نرم علیه دشمن است
کاشمر (پانا)- نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: حل مشکلات اقتصادی، کلید پیروزی در جنگ نرم علیه دشمن است، اگر در این جنگ نرم اقتصادی پیروز نشویم، دشمن به اهدافش میرسد.
دکتر علی نیکزاد در نشست با فعالان اقتصادی شهرستان کاشمر و خلیل آباد با اشاره به آرمان های انقلاب اسلامی گفت: ما انقلابی کردیم و نظامی از مردم برپا ساختیم، دشمن از ابتدا با ما خصومت کرد. یک جنگ سخت را پشت سر گذاشتیم و با رشادت مردم و فرماندهان پیروز شدیم. اما امروز، جنگ اصلی، جنگ نرم است. دشمن میخواهد با ایجاد اغتشاش و تفرقه، کشور را از درون متلاشی کند.
وی افزود :ما ملتی هستیم که در مواجهه با دشمن خارجی، متحد میشویم. مثل همان روزهای جنگ اخیر که با وجود خطر، مجلس تعطیل نشد و نمایندگان حاضر شدند تا نشان دهند خونشان از خون مردم رنگینتر نیست.
وی ادامه داد: اما در جنگ نرم، شما افسران جبهه اقتصاد و تولید هستید. مشکل امروز ما، مشکلات داخلی اقتصادی چند چیز است؛ بودجه دولت مشکل دارد و منابعش پایدار نیست، بانکها ناترازی دارند و نمیتوانند به تولید تسهیلات بدهند، نقدینگی کلانی در دست مردم است که اگر هدایت نشود، مثل گذشته به سمت سفتهبازی و دلالی میرود.
وی در پایان گفت: ما باید قوانین را اصلاح کنیم، زیرساخت را درست کنیم و تسهیلات را به سمت تولید واقعی هدایت کنیم. اگر در این جنگ نرم اقتصادی پیروز نشویم، دشمن به اهدافش میرسد.
ارسال دیدگاه