از محل طرح نشان‌دار کردن مالیات؛

اعتبار انتقال آب از سد چهچهه به منطقه عشایری شهرستان سرخس تامین شد

مشهد(پانا) - مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی با بیان اینکه در سال جاری سازمان برنامه و بودجه برای استان خراسان رضوی در حوزه امور آب، کشاورزی و محیط زیست ۲ پروژه انتخاب نموده است؛ تصریح کرد: یکی از این پروژه ها انتقال آب از سد چهچهه به منطقه عشایری شهرستان سرخس، با اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل آن به مبلغ ۱۵۰میلیارد تومان می باشد؛ که این مبلغ با مشارکت ۴۹۲ مودی از محل طرح نشان‌دار کردن مالیات تامین شده است.

کد مطلب: ۱۶۳۹۴۶۱
لینک کوتاه کپی شد
اعتبار انتقال آب از سد چهچهه به منطقه عشایری شهرستان سرخس تامین شد

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از  روابط عمومی اداره کل امور مالیاتی خراسان رضوی، شاکررضا مریدی، با اشاره به این که طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در راستای شفاف سازی هزینه کرد درآمدهای مالیاتی و مردمی کردن اقتصاد کشور در ۴ مردادماه سال ۱۴۰۳ به صورت رسمی رونمایی شد، افزود: در دومین سال متوالی استفاده از طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها»، اعتبار ساخت و تکمیل ۴۱ پروژه در استان با مبلغی در حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان و مشارکت تعداد ۲۱ هزار و ۳۰۱ مودی در قالب فرم " تبصره ماده ۱۰۰"، تامین گردید. 

وی تاکید کرد: "طرح نشان‌دار کردن مالیات" در استان خراسان رضوی با رویکرد اولویت تخصیص اعتبار به پروژه‌های مورد نیاز و ضروری در شهرها و مناطق کمتربرخوردار در دستور کار قرار گرفت. 

پروژه آب رسانی از سد چهچهه به مناطق عشایری و پاسگاه های مرزی یکی از دغدغه های چندین ساله عشایر و روستاه های مرزی سرخس است، که در صورت عملیاتی شدن می تواند چالش هر ساله آبرسانی با تانکر را که تنها ۵۰ درصد جمعیت عشایر را پوشش می دهد، پایان دهد.   

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی اظهار امیدواری کرد که، پروژه¬ های تأمین اعتبار شده از طریق درآمدهای مالیاتی به سرعت تکمیل و مردم از مزایای آنها بهره مند شوند. 

یادآور می شود؛ در سال گذشته نیز یکهزار و ۴۹ مودی با اعتباری به مبلغ ۱۰۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان، محل هزینه کرد مالیات خود را به حوزه امور آب، کشاورزی و محیط زیست استان اختصاص دادند. اعتبار پروژه های امور آب، کشاورزی و محیط زیست در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال قبل خود حدود ۹۹ درصد رشد داشته است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار