دانشآموزان دبستان حضرت قاسم در سوگ حضرت زهرا در ایام فاطمیه نشستند
ناحیه یک یزد (پانا) -در دهه فاطمیه، مسجد حضرت امام جعفر صادق (ع) میزبان مراسم سوگواری دانشآموزان دبستان حضرت قاسم ابنالحسن (ع) بود؛ جایی که نوگلان با لباسهای مشکی و پرچمهای عزاداری، در فضایی معنوی یاد حضرت زهرا (س) را گرامی داشتند.
در ظهر دهه فاطمیه، مسجد حضرت امام جعفر صادق (ع) میزبان هیات عزاداری نوگلان فاطمی از دبستان حضرت قاسم ابنالحسن (ع) بود.دانشآموزان، پس از اقامه نماز ظهر و عصر، با لباسهای مشکی و پرچمهای مزین به نام اهل بیت در صفوف منظم قرار گرفتند و در آیینی باشکوه، به سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) پرداختند.فضای مسجد با حضور این کودکان و نوای دلنشین آنها، آکنده از اندوه و عشق به اهل بیت شد و حاضران را در حالی معنوی غرق کرد که گویی هر کدام از نوگلان با صدای خود، عهدی تازه با ولایت بسته بودند.
کودکان با شور و شعور، پرچمها را در دست گرفته و با همخوانیهای حماسی و مداحیهای کودکانه، طنین ایمان و محبت به اهل بیت را در گوش حاضرین پیچاندند. این حضور نه تنها جلوهای از تربیت دینی و آموزش مذهبی بود، بلکه نمایشی زنده از وفاداری، معرفت و عشق کودکان به اهل بیت و پیام مظلومیت حضرت زهرا (س) را به تصویر کشید.
همچنین، معلمان و مربیان همراه دانشآموزان با راهنماییهای خود، فضای امن و منظم مراسم را فراهم کردند تا نوگلان فاطمی بتوانند با آرامش کامل و تمرکز، در این آیین معنوی شرکت کنند. صدای نوای همخوانیها و پرچمهای اهتزاز یافته در هوای مسجد، جلوهای از هماهنگی، همدلی و انسجام جمعی ایجاد کرد که نشان از تربیت درست و پرورش نسلی متعهد و آگاه داشت.
این مراسم، علاوهبر یادآوری مظلومیت حضرت زهرا (س) و اهمیت عاشورا و ایام فاطمیه، فرصتی بود تا کودکان با حضور فعال در آیینهای دینی، ارزشهای اخلاقی، فرهنگی و دینی را از سنین پایین درک کنند و پیوندی عمیق با آموزههای اهل بیت برقرار سازند. نوگلان فاطمی با حضور پرشور خود، پیام محکم عشق، وفاداری و پایبندی به ولایت را به جامعه منتقل کردند و نشان دادند که نسل آینده با شور و شعور و با قلبهای آکنده از ایمان، مسیر ارزشها و تعالیم دینی را ادامه خواهد داد.
ارسال دیدگاه