بازگشت تیم‌های ملی دختران و پسران فوتسال دانش‌آموزان ایران با عنوان پنجمی و نهمی+ ویدئو

تهران (پانا) - کاروان تیم‌ ملی فوتسال دانش‌آموزی ایران پس از حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان بامداد امروز وارد تهران شد و مورد استقبال خانواده‌ها و مسئولان ورزش دانش‌آموزی کشور قرار گرفت.

کد مطلب: ۱۶۳۷۵۸۰
لینک کوتاه کپی شد
بازگشت تیم‌های ملی دختران و پسران فوتسال دانش‌آموزان ایران با عنوان پنجمی و نهمی+ ویدئو

تیم‌های ملی فوتسال دانش‌آموزی پسران و دختران ایران که در رقابت‌های قهرمانی جهان موفق به کسب عناوین پنجم و نهم شده بودند، بامداد امروز از طریق فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) وارد تهران شدند.

این کاروان که پس از پایان رقابت‌ها مسیر بازگشت خود را از برازیلیا آغاز کرده و پس از عبور از سائو پائولو و استانبول راهی کشور شده بود، در بدو ورود با استقبال گرم خانواده‌ها، علاقه‌مندان و مسئولان آموزش و پرورش و ورزش دانش‌آموزی مواجه شد.

حضور هم‌زمان دو تیم پسران و دختران در مسابقات جهانی، برای نخستین بار در تاریخ فوتسال دانش‌آموزی کشور رقم خورد و عملکرد قابل قبول ملی‌پوشان نوجوان ایران، نویدبخش آینده‌ای روشن برای این رشته در رده‌های پایه است.

رضا داورزنی، سرمربی تیم ملی فوتسال دانش‌آموزی پسران ایران، در بدو ورورد به کشور درباره عملکرد تیم در رقابت‌های قهرمانی فوتسال دانش‌آموزان جهان اظهار کرد: «در این مسابقات مقام پنجم را کسب کردیم که قطعاً برای خودمان رضایت‌بخش نیست. این در حالی است که ۲۵ کشور با آمادگی کامل در این رقابت‌ها حضور داشتند و سطح کیفی مسابقات بسیار بالا بود.»

وی ادامه داد: «متأسفانه در مرحله یک‌هشتم نهایی به تیم میزبان، برزیل، برخورد کردیم. در آن دیدار بازی بسیار خوبی ارائه دادیم و حتی می‌توانستیم پیروز شویم، اما موقعیت‌های ما تبدیل به گل نشد و این مسابقه را واگذار کردیم.»

داورزنی با اشاره به عملکرد کلی تیم افزود: «از ۶ مسابقه‌ای که انجام دادیم، فقط یک بازی را باختیم که آن هم مقابل برزیل میزبان بود. پس از آن برای تعیین جایگاه‌های پنجم تا هشتم به میدان رفتیم و در نهایت عنوان پنجم جهان را به دست آوردیم.»

سرمربی تیم ملی فوتسال دانش‌آموزی پسران ایران با مقایسه سطح این دوره از مسابقات با دوره‌های گذشته گفت: «تیم ملی دانش‌آموزی ایران در سال ۲۰۱۴ نایب قهرمان جهان شد، اما واقعیت این است که سطح این دوره از رقابت‌ها اصلاً قابل مقایسه با آن سال نیست. آخرین حضور ما در این رقابت‌ها به سال ۲۰۱۶ بازمی‌گردد و پس از آن شرکت نکرده بودیم. در این سال‌ها، ورزش دانش‌آموزی به‌ویژه فوتسال در سطح جهان رشد و توسعه بسیار زیادی داشته است.»

وی  خاطرنشان کرد: «ما تیم خوبی را به این مسابقات اعزام کردیم و عملکرد قابل قبولی داشتیم و تنها در دیدار مقابل میزبان نتوانستیم به پیروزی برسیم که همین موضوع باعث شد از رسیدن به جایگاهی بهتر باز بمانیم.»

نرگس علوانی، سرمربی تیم ملی فوتسال دانش‌آموزی دختران ایران نیز، در بدو ورود به کشور درباره عملکرد تیمش در رقابت‌های قهرمانی جهان اظهار کرد: «این مسابقات در سطح جهانی برگزار شد و نخستین تجربه بین‌المللی دختران دانش‌آموز ایران بود. به نظرم این رقابت‌ها تجربه بسیار خوبی برای بازیکنان ما به همراه داشت. می‌توانستیم از مرحله گروهی صعود کنیم و بچه‌ها این توانایی را داشتند، اما متأسفانه به دلیل کمبود تجربه در رویدادهای بین‌المللی، این اتفاق رخ نداد. با این حال نتایجی که به دست آمد، قابل قبول بود.»

علوانی با اشاره به حضور تیم قدرتمند برزیل در گروه ایران گفت: «در گروهی قرار داشتیم که تیم برزیل، یکی از قدرت‌های بزرگ فوتسال جهان، در آن حضور داشت و در نهایت هم در هر دو بخش پسران و دختران به عنوان قهرمانی رسید. با وجود این، در مجموع ۶ بازی انجام دادیم که فقط یک تساوی و یک باخت داشتیم و سایر مسابقات را با پیروزی پشت سر گذاشتیم.»

سرمربی تیم ملی دختران ایران ادامه داد: «متأسفانه شانس هم با ما یار نبود تا بتوانیم به مراحل بالاتر، از جمله جمع ۴ تیم یا حتی جایگاه هشتم برسیم. با این حال بازیکنان تا آخرین لحظه با تمام توان جنگیدند.»

وی تأکید کرد: «زمان آماده‌سازی ما بسیار کم بود و نتوانستیم از نظر جسمانی و تاکتیکی آن‌گونه که باید تیم را آماده کنیم. اگر برای دوره بعدی مسابقات و جام جهانی آینده برنامه‌ریزی دقیق و منسجمی داشته باشیم، قطعاً می‌توانیم به نتایج بهتری دست پیدا کنیم.»

حجم فایل ویدیویی : ۱۹.۵۴M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۰:۵۱ دانلود فایل

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار