عضو شورای اسلامی شهر چلیچه:

کتاب پُلی‌میان‌ گذشته، حال و آینده است

فارسان(پانا) -معلم پیشکسوت و عضو شورای اسلامی شهر چلیچه، کتاب را پلی‌میان گذشته حال و آینده دانست.

کد مطلب: ۱۶۳۶۳۶۴
لینک کوتاه کپی شد
کتاب پُلی‌میان‌ گذشته، حال و آینده است

رضا نوروزی، در نشست کتاب و کتابخوانی دانش‌آموزان در دبیرستان مادر، ضمن انتقاد از پایین بودن سرانه مطالعه در کشور گفت: کتاب پلی میان گذشته، حال و آینده است و هیچ‌کس فرصت تجربه کردن همه رویدادهای زندگی را ندارد.استفاده از تجربه دیگران، تنها از مسیر مطالعه امکان‌پذیر است.

وی افزود: مطالعه نه تنها از ابتلا به آلزایمر در سنین پایین پیشگیری می‌کند بلکه موجب پرورش ذهن، تقویت تخیل و افزایش خلاقیت می‌شود.

نوروزی با بیان اینکه ناآشنایی با کتاب و دانش روز زمینه‌ساز پذیرش بی‌تحقیق اطلاعات و فریب‌های اجتماعی است، عنوان کرد: کتاب‌خوانی به ما آگاهی می‌دهد که در موقعیت‌های حساس چگونه درست تصمیم بگیریم و ارتباط مؤثر برقرار کنیم.

وی در پایان، با تأکید براینکه باید برای خدا کار کرد، نه اینکه کار خود را برای خدا کنیم، توصیه کرد: مراقبت کنیم، کتابی را که می‌خوانیم با سن، دین، فرهنگ و هویتمان تناسب داشته باشد تا رشد ما، رشد همه جانبه باشد و از غفلت دوری کنیم.

خبرنگار : سما کاظمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار