معاون پرورشی دبیرستان متوسطه اول :

نسل نوجوان ما از سیره‌ فاطمه‌ زهرا(س) الهام می‌گیرد

تهران (پانا) _ رفعت توکلی معاون پرورشی دبیرستان شهید سرلشگر بابایی در اردوی دانش آموزان پایه نهم این دبیرستان به فرهنگسرای اشراق بیان داشت:«الگوی نوجوانان امروز ما سیره ی فاطمه ی زهرا(سلام الله علیه)و معصومان هستند» .

کد مطلب: ۱۶۳۵۹۰۱
لینک کوتاه کپی شد
نسل نوجوان ما از سیره‌ فاطمه‌ زهرا(س) الهام می‌گیرد

رفعت توکلی معاون پرورشی دبیرستان شهید سرلشگر بابایی در اردوی دانش آموزان پایه نهم این دبیرستان به فرهنگسرای اشراق بیان داشت:«به نظر من اردوهای معنوی فقط یک برنامه تفریحی نیست. دانش‌آموز وقتی چند ساعتی از فضای امتحان و درس فاصله می‌گیرد، آرام‌تر می‌شود و همین فضای آرام باعث می‌شود محتوای معنوی اردو بهتر در ذهنش بنشیند. این برنامه‌ها می‌تواند در اعتقادات نوجوان واقعاً اثر بگذارد.»

وی درباره نقش خود به‌عنوان معاون پرورشی بیان داشت :«من وظیفه خودم می‌دانم دانش‌آموزان را با معصومین آشنا کنم. برای همین هم این اردو را برنامه‌ریزی کردم تا بچه‌ها با دیدن نمایش شهادت حضرت زهرا (س)، از نزدیک با اخلاق، سیره و سبک زندگی ایشان آشنا شوند.»

توکلی ادامه می‌دهد:«فعالیت‌های پرورشی همان‌قدر مهم‌اند که درس‌هایی مثل علوم و ریاضی. ما با همین برنامه‌ها می‌توانیم در زندگی دانش‌آموزان اثر بگذاریم. مخصوصاً دانش‌آموزان متوسطه اول که تازه وارد دوران نوجوانی شده‌اند و ذهن‌شان انعطاف زیادی دارد. باورها و نگاه‌شان دقیقاً در همین سن شکل می‌گیرد.»

وی درباره ارزش تجربه‌های بیرون از مدرسه هم بیان داشت :«اردو یک تجربه متفاوت ایجاد می‌کند؛ تجربه‌ای که در کلاس درس تکرار نمی‌شود. تماشای نمایش، تعامل با همسالان، حضور در جمع و شنیدن توضیحات مربیان باعث می‌شود نوجوان با موضوع ارتباط واقعی‌تری بگیرد. این تجربه‌ها معمولاً ماندگارتر از یک صحبت ساده در کلاس هستند.»

توکلی در ادامه درباره تأثیر اردو بر آمادگی اجتماعی دانش‌آموزان می‌گوید:«این برنامه‌ها آگاهی بچه‌ها را بالا می‌برد و شور و انرژی بیشتری به آن‌ها می‌دهد. وقتی نوجوان یاد می‌گیرد در یک جمع قوانین را رعایت کند، با دیگران همکاری کند و موقعیت‌های مختلف را تجربه کند، عملاً خودش را برای زندگی اجتماعی آماده‌تر می‌کند.»

وی در پایان بیان داشت:«در این اردو تلاش کردیم بچه‌ها با فضایی آرام و دور از هیاهوی جامعه، بیشتر با اهل‌بیت آشنا شوند. من باور دارم اگر نوجوان امروز الگوی درست داشته باشد، می‌تواند آینده بهتری برای خودش و کشورش بسازد.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار