هادی قوامی، نماینده مجلس شورای اسلامی خبر داد :

اختصاص چهار ماه حقوق و جذب منابع برای توسعه آموزشی

خراسان شمالی (پانا)_ هادی قوامی، نخستین نماینده پیوسته به پویش ملی «بساز مدرسه»، از اقدامات خود در حمایت از توسعه زیرساخت‌های آموزشی خراسان شمالی خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۳۵۱۷۴
لینک کوتاه کپی شد
اختصاص چهار ماه حقوق و جذب منابع برای توسعه آموزشی

هادی قوامی، نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت مدرسه‌سازی گفت: مدرسه اساس و پایه توسعه کشور است. آقای رئیس‌جمهور نیز آغاز این حرکت ملی را در سفر دی‌ماه به خراسان شمالی کلید زدند و ما نیز وظیفه دانستیم در این مسیر قدمی برداریم.

وی اعلام کرد که ۱۰۰ میلیون تومان از حقوق شخصی خود – معادل دو ماه حقوق – را برای ساخت مدرسه‌ای در دورترین نقطه استان تخصیص داده و افزود: مردم پای کار آمدند و برای تکمیل پروژه نیز توانستم ۳ میلیارد تومان تأمین مالی از یک بانک خصوصی فراهم کنم.

قوامی همچنین از حمایت‌های دولت و شخص رئیس‌جمهور یاد کرد و گفت: علاوه بر مشارکت اولیه، آقای رئیس‌جمهور نیز ۵۰ میلیون تومان برای مدرسه شبانه‌روزی صفی‌آباد تخصیص دادند.

این نماینده مجلس اعلام کرد که تاکنون حدود ۲۵۰ میلیون تومان از مجموع حقوق دریافتی خود در هشت ماه اخیر را به پروژه‌های مدرسه‌سازی و آموزش و پرورش اختصاص داده و همچنین ۷۰۰ میلیون تومان دیگر از یک خیر برای هنرستان شریعتی اسفراین جذب کرده است.

قوامی با اشاره به سابقه فعالیت‌های فرهنگی خود در ساخت یک کتابخانه در روستای محل تولدش افزود: شیرینی این کار را قبلاً تجربه کرده بودم و اکنون نیز با همراهی مردم و خیرین، دو پروژه بزرگ مردمی تا پایان سال در شهرستان‌های صفی‌آباد در حال اجراست.

وی در پایان از دیگر نمایندگان خواست به این پویش بپیوندند و خاطرنشان کرد: اقدامات ما در برابر کار بزرگ مردم و دولت تنها یک حرکت نمادین است اما می‌تواند آغازگر یک عزم عمومی برای توسعه آموزشی کشور باشد.

خبرنگار : سینا مشتاقی عکاس : سینا مشتاقی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار