مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی مطرح کرد؛

اختصاص سوخت به مصرف‌کنندگانی که اصلا فعالیت ندارند

تهران (پانا) - مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی گفت که وزارت صمت ۶ سال است الگوی مصارف مصرف کنندگان را به ما ارائه نکرده است.

کد مطلب: ۱۶۳۵۱۶۷
لینک کوتاه کپی شد
اختصاص سوخت به مصرف‌کنندگانی که اصلا فعالیت ندارند

کرامت ویس کرمی- مدیرعامل شرکت پخش فراورده‌های نفتی- در یک گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار کرد: هنگام بازدید متوجه می‌شویم بسیاری از مصرف‌کنندگانی که تقاضای آنها به سمت شرکت ملی پخش ارجاع داده می‌شود، اصلا فعالیت ندارند.

وی افزود: در استان تهران سازمان متولی ۷۰ هزار لیتر سوخت مصرف کننده را که درخواست داده شده، تأیید کرده اما همکاران ما هنگام بازدید متوجه شدند که ۱۵ هزار لیتر بیشتر نیاز ندارد. بنابراین سازمان متولی در مرحله اول مسئولیت و وظیفه دارد. از سال ۱۳۹۸ تا الان وزارت صمت اعلام کند آیا واقعاً تا یک ماه یا یک هفته قبل الگوی مصارف خود را به ما داده است؟ خیر ارائه نکرده است.  

ویس کرمی ادامه داد: در مرداد ماه ۱۳۹۸ مصوبه‌ای بوده که به همه وزارت‌خانه‌ها ابلاغ شده الگوی مصارف مصرف کنندگانشان ارائه دهند که تا به الان ارائه نداده‌اند. از این زمان شش سال گذشته اما رعایت نمی کنند.  

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار