معاون رئیس‌جمهور:

امکان گزارش تلفنی شهروندان از تخلفات شهرداری‌های البرز فراهم شد

تهران (پانا) - رییس سازمان اداری و استخدامی کشور در فضای مجازی اعلام کرد: شهرداری‌های استان البرز به صورت آزمایشی به سامانه فواد۱۲۸ متصل شده‌اند؛ اقدامی که به گفته وی، گامی بزرگ در مسیر ارائه خدمات سریع و شفاف به مردم است.

کد مطلب: ۱۶۳۴۱۴۰
لینک کوتاه کپی شد
 امکان گزارش تلفنی شهروندان از تخلفات شهرداری‌های البرز فراهم شد

علاالدین رفیع‌زاده با انتشار پستی در شبکه اجتماعی فضای مجازی با اشاره به اتصال شهرهای استان البرز به سامانه فوریت‌های اداری فواد ۱۲۸ افزود: این اتصال آزمایشی با همکاری وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها انجام شده است.

معاون رئیس‌جمهور: امکان گزارش تلفنی شهروندان از تخلفات شهرداری‌های البرز فراهم شد

رفیع‌زاده در این یادداشت تأکید کرده است: این اقدام، گامی مهم برای ارتقای کیفیت ارائه خدمات شهری و افزایش رضایت‌مندی مردم است. اکنون شهروندان استان البرز می‌توانند پاسخگویی به موقع به درخواست‌های خود را تجربه کنند.

وی نگاشت: این اقدام بستری برای تحقق دولت الکترونیک، شفافیت و پاسخگویی سریع‌تر به مطالبات مردمی فراهم می‌کند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار