معاون متوسطه ی اول اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی:

از ۳۹ مدرسه فاروج در قالب ۱۱ گروه بازدید شد

فاروج(پانا)-بازدید استانی از بخش اداری ، آموزشی، پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان فاروج انجام شد.

کد مطلب: ۱۶۳۴۰۱۰
لینک کوتاه کپی شد
حجم فایل ویدیویی : ۴۳.۱۵M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۳:۴۰ دانلود فایل

موسی علی نیا معاون متوسطه اول اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی در گفتگو با پانا گفت: «برنامه بازدید از مدارس فاروج با حضور معاونین، روسای ادارات مختلف و همکاران آموزش و پرورش شهرستان فاروج برگزار گردید. در این بازدید، از ۳۹ مدرسه در قالب ۱۱ گروه بازدید به عمل آمد که شامل مدارس مقاطع مختلف تحصیلی بود».

علی نیا بر اهمیت اثرگذاری فعالیت‌ها بر دانش‌آموزان و مدارس تأکید کرد و ادامه داد: «هدف اصلی این بازدید، ارزیابی و بررسی برنامه‌ها و طرح‌های آموزشی و پرورشی مدارس، ارتقای کیفیت آموزشی، تحقق عدالت آموزشی و پایش سفر یادگیری دانش‌آموزان است».

در ادامه محمد صنعتی مدیر آموزش و پرورش شهرستان فاروج بیان کرد: «ضمن تقدیر از برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته توسط مدیرکل و تیم ایشان، حضور معاونین و کارشناسان اداره کل در شهرستان فاروج را موجب اتفاقات مثبت در روند آموزش و پرورش می‌دانیم و بر ضرورت استفاده از بازخوردها برای بهبود عملکرد مدارس تأکید داریم».

نویسنده : سینا مشتاقی خبرنگار : فاطمه داوری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار