مدیر سازمان دانش‌آموزی استان همدان:

شبکه‌سازی ضامن بقا و اثربخشی فعالیت‌های سازمان است

اسدآباد(پانا)_مدیر سازمان دانش‌آموزی استان همدان گفت: شبکه‌سازی نه‌تنها یک ضرورت، بلکه ضامن بقا و اثربخشی فعالیت‌های سازمان است.

کد مطلب: ۱۶۳۳۱۷۳
لینک کوتاه کپی شد
شبکه‌سازی ضامن بقا و اثربخشی فعالیت‌های سازمان است

قاسم تجری در گردهمایی مسئولان و سرشبکه‌های سازمان دانش‌آموزی استان همدان، بر اهمیت شبکه‌سازی در پیشبرد برنامه‌های دانش‌آموزمحور تأکید کرد. این اجلاسیه تخصصی که از صبح تا عصر به‌صورت فشرده برگزار شد، با حضور مسئولان و سرشبکه‌های استانی و شهرستانی همراه بود و دوره‌ها و نشست‌های آموزشی آن با محوریت تقویت مهارت‌های رسانه‌ای خبرنگاران دانش‌آموزی و گسترش تعامل میان شبکه‌های گوناگون سازمان دنبال شد.

در این نشست، تجری ضمن قدردانی از تلاش‌های اعضا و خبرنگاران دانش‌آموزی، نقش شبکه‌سازی را یکی از مؤثرترین ابزارهای رشد سازمان برشمرد و آن را ضرورتی برای استمرار فعالیت‌ها دانست.وی شبکه گسترده دانش‌آموزی، متشکل از خبرنگاران پانا، پیشتازان و رابطان را بستری کارآمد برای جریان‌سازی فرهنگی، آموزشی و تربیتی در مدارس عنوان کرد.

وی همچنین ۵ گام اصلی در مسیر حرفه‌ای‌سازی فعالیت‌های رسانه‌ای را تشریح کرد و از سرشبکه‌ها خواست با تمرکز بر کیفیت‌بخشی اخبار و تولید محتوای آموزشی و فرهنگی، ظرفیت این شبکه فعال را برای تأثیرگذاری بیشتر در فضای رسانه‌ای به‌کار گیرند.

در ادامه برنامه، کارگاه‌های آموزشی و جلسات هم‌اندیشی ویژه رابطان سازمان دانش‌آموزی و اعضای پیشتازان برگزار شد.این نشست‌ها بر موضوعاتی همچون تعامل مؤثر میان شبکه‌های دانش‌آموزی، مهارت‌های رهبری و راهکارهای افزایش مشارکت دانش‌آموزان در فعالیت‌های سازمانی متمرکز بود.

این اجلاسیه یک‌روزه با اجرای گارد پرچم، برنامه‌های فرهنگی پیشتازان و مراسم اختتامیه پایان یافت و در انتها، از تلاش ارزشمند خبرنگاران، رابطان و اعضای فعال سازمان دانش‌آموزی قدردانی شد.

خبرنگار : مهدیه احمدیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار