مدیرکل کانون پرورش فکری کهگیلویه و بویراحمدخبر داد:

راه‌اندازی اولین کافه کتاب و سینمای سیار کودک در کهگیلویه و بویراحمد

آموزش ۱۰ هزار خانواده در دستور کار کانون

یاسوج (پانا) -مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد از اجرای طرح‌های نوآورانه فرهنگی در استان خبر داد و گفت: راه‌اندازی نخستین کافه کتاب و سینمای سیار کودک و نوجوان و آموزش بیش از ۱۰ هزار خانواده از جمله برنامه‌های مهم این نهاد در سال جاری است.

کد مطلب: ۱۶۳۲۱۲۲
لینک کوتاه کپی شد
راه‌اندازی اولین کافه کتاب و سینمای سیار کودک در کهگیلویه و بویراحمد

 سعید جریده‌اصل معاون دادگستری  در دیدار مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، با بیان این جمله که تنها مجموعه‌ای که تمایل داشتم خودم ارتباط داشته باشم، کانون بوده است ، نقش بی‌بدیل این نهاد فرهنگی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را یادآور شد.

پیشگیری رشدمدار؛ محور همکاری قضائی-فرهنگی

وی با اشاره به مفهوم «پیشگیری رشد مدار» خاطرنشان کرد: اگر کانون عملکرد خوبی داشته باشد، کار ما راحت‌تر خواهد بود. زمانی که سنین کودکی تحت آموزش‌های فرهنگی مناسب قرار بگیرند و شخصیت آنان ساخته شود، نقش خانواده در شکل‌گیری این شخصیت تکمیل شده و کانون به‌ واقع نقش پیشگیری رشدمدار را ایفا می‌کند.

درخواست معاونت پیشگیری از جرم از کانون: آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان

معاون دادگستری استان بر لزوم گسترش تبلیغات و اطلاع‌رسانی فعالیت‌های کانون به مردم تأکید و پیشنهاد کرد: کودکان و نوجوانان را باید با حقوق شهروندی آشنا کنیم.

جریده‌اصل با اشاره به ظرفیت‌های مشترک برای همکاری، به «هیئت اندیشه‌ورز» کانون اشاره کرد و گفت: از این ظرفیت دغدغه‌مند، توانا و دانش‌بنیان استقبال می‌کنیم.

وی همچنین بر اهمیت تولیدمحتوا در فضای مجازی برای کودک و نوجوان تأکید و اعلام کرد: در این زمینه آماده هرگونه کمکی هستیم.

این مقام قضائی با بیان این که برای «پارک کودک و خانواده» آمادگی لازم برای هرگونه پیگیری را دارد، از برنامه جدید کانون با عنوان «شب‌های خانواده» استقبال کرد.

از آموزش ۱۰ هزار خانواده تا استعدادیابی در روستاها

در این دیدار، سلیمان شهبازی مدیرکل کانون پرورش فکری استان نیز به تشریح اقدامات و برنامه‌های این نهاد پرداخت و بر لزوم ایجاد زیرساخت‌های متناسب با کودک و نوجوان تأکید کرد.

وی از اجرای پیوست اقتصادی برای پروژه‌ها، شاداب‌سازی مراکز و توجه ویژه به مراکز مستقر در منطقه مهاجرپذیر«مادوان» و شهر «مارگون» خبر داد.

شهبازی با اشاره به اجرای طرح‌های مؤثری مانند کانون روستا ، کانون عشایر و کام (کانون، اولیا، مدرسه)، از آموزش ۱۰ هزار خانواده و استعدادیابی در روستاها و شهرها به عنوان دیگر برنامه‌های در دست اجرا نام برد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان  از راه‌اندازی «اولین کافه کتاب» و «اولین سینمای سیار کودک و نوجوان» استان در پارک کودک به عنوان طرح‌های پیش‌رو و نوآورانه کانون خبر داد که گام‌های بلندی در جهت توسعه فرهنگی این قشر به شمار می‌رود.

بر اساس این گزارش، مقرر شد حوزه‌های مشترک کاری بین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و کانون پرورش فکری شناسایی و برای اجرایی کردن آن‌ها برنامه‌ریزی لازم به عمل آید.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار