معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان شمالی خبر داد:

پایان اولین دوره «پنج‌شنبه‌های تربیتی» ویژه معاونین و مربیان پرورشی در خراسان شمالی

خراسان شمالی (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان شمالی گفت: اولین دوره آموزشی «پنج‌شنبه‌های تربیتی» ویژه معاونین و مربیان پرورشی مدارس خراسان شمالی، پس از برگزاری در چهار هفته متوالی به کار خود پایان داد.

کد مطلب: ۱۶۳۲۰۸۸
لینک کوتاه کپی شد
پایان اولین دوره «پنج‌شنبه‌های تربیتی» ویژه معاونین و مربیان پرورشی در خراسان شمالی

حسین محمدی  ثانی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: سلسله جلسات آموزشی و توانمندسازی مربیان و معاونین پرورشی به همت اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی اداره‌کل آموزش و پرورش استان، در روزهای پنج‌شنبه ۲۴ مهر، یکم، هشتم و پانزدهم آبان‌ماه برگزار شد.

وی هدف از اجرای این دوره‌ها را افزایش سطح دانش،مهارت و تبادل تجربه میان نیروهای با سابقه و همکاران جدیدالاستخدام   عنوان کرد و افزود: برگزاری دوره‌ها به‌صورت حضوری نقش مهمی در اثربخشی فرآیند توانمندسازی دارد و تلاش ما انتخاب مدرسین با تجربه و موفق است تا از عنصر تجربه به عنوان ابزار مؤثر در ارتقای کیفیت آموزشی استفاده کنیم.

محمدی‌ثانی با تأکید بر اهمیت آموزش نیروی انسانی پرورشی خاطرنشان کرد: معاونین و مربیان پرورشی نقشی کلیدی در رشد فرهنگی، اخلاقی و اجتماعی دانش‌آموزان دارند. این دوره‌ها ضمن ارتقای مهارت‌های مدیریتی، ارتباطی و تربیتی آنان، زمینه آشنایی با روش‌های نوین فعالیت‌های پرورشی و مشاوره‌ای را فراهم می‌کند.

وی در پایان اظهار داشت: توانمندسازی نیروهای پرورشی موجب افزایش انگیزه، خلاقیت و کارایی آن‌ها در اجرای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی می‌شود و به ایجاد محیطی پویا، بانشاط و مؤثر در مدارس کمک می‌کند.

خبرنگار : امیر محمد پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار