کارشناس مسئول سلامت و بهداشت اداره آموزش و پرورش نیشابور:

فاصله ارتباطی یک‌شبه نیز از بین نمی‌رود

نیشابور(پانا)-کارشناس مسئول سلامت و بهداشت اداره آموزش و پرورش نیشابور و مدرس کارگاه مهارت ارتباطی در نیشابور بیان کرد: فاصله ارتباطی، یک‌شبه ایجاد نمی‌شود و یک‌شبه نیز از بین نمی‌رود؛ این فاصله، حاصل روزها، ماه‌ها و سال‌های «نشنیدن» و «مقایسه کردن» است.

کد مطلب: ۱۶۲۹۴۰۵
لینک کوتاه کپی شد

جلیل حسنی در جمع والدین نیشابوری گفت : ما باید به جای آنکه فرزندمان را با دیگران مقایسه کنیم، او را با دیروز خودش مقایسه کنیم و پیشرفت‌های هرچند کوچکش را ببینیم و تشویقش کنیم. 

وی ادامه داد : به یاد داشته باشید خانه  یک «دادگاه قیاس» برای فرزندان نیست بلکه    یک «پناهگاه امن» برای آنهاست.

فاطمه سوقندی کارشناس مسئول سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مدیریت آموزش و پرورش نیشابور نیز اظهار کرد:متأسفانه «مقایسه» سم مهلک اعتمادبه‌نفس و عاملی برای ایجاد دلزدگی عاطفی در نوجوانان است و هدف ما در این کارگاه، جایگزین کردن فرهنگ «دیالوگ» به جای «مونولوگ» والدین و ترویج درک متقابل بود.

وی  ادامه داد: وقتی والدین بیاموزند که هر فرزند، کتاب منحصربه‌فردی است، دیگر آن را با کتاب دیگری مقایسه نخواهند کرد.

همچنین سارا صالح‌آبادی، کارشناس پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، گفت: بسیاری از آسیب‌های اجتماعی که نوجوانان را تهدید می‌کند، ریشه در یک شکاف ارتباطی و احساس «دیده نشدن» در خانواده دارد. 

وی در پایان گفت : ما در این جلسه بر روی تکنیک‌های ساده اما مؤثری مانند گوش دادن بدون قضاوت و قدردانی از تفاوتها کار کردیم و سرمایه‌گذاری برای استحکام بنیان خانواده، مطمئن‌ترین راه پیشگیری از آسیب‌های فرداست.

خبرنگار : سجاد سرداری نیا

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار