تراکتور با درخشش ترابی و بیرانوند، الشرطه را در تبریز زمینگیر کرد
تبریز (پانا) - در شبی که تبریز نفسها را در سینه حبس کرده بود تیم فوتبال تراکتور با گل مهدی ترابی و واکنشهای نجاتبخش علیرضا بیرانوند موفق شد در هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا با نتیجه ۱ بر ۰ از سد الشرطه عراق بگذرد و گامی بلند به سوی صعود بردارد.
در چارچوب هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا تراکتور روز دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ در ورزشگاه خانگی خود به مصاف الشرطه عراق رفت و با تکگل مهدی ترابی در دقیقه ۲۶ به پیروزی ارزشمندی دست یافت.
نیمه نخست با حملات متقابل آغاز شد اما این شاگردان تراکتور بودند که با پاس دقیق تومیسلاو اشترکالی و ضربه تمامکننده ترابی قفل دروازه حریف را شکستند.
در نیمه دوم، اشتباهات فردی در هر دو تیم دیده شد اما مدافعان تراکتور بهویژه شجاع خلیلزاده با دوندگی و فداکاری بارها مانع از گلزنی حریف شدند.
الشرطه با چند حمله خطرناک به دنبال جبران نتیجه بود اما علیرضا بیرانوند با واکنشهای تماشایی دروازه تراکتور را بسته نگه داشت و نقش کلیدی در تثبیت این پیروزی ایفا کرد.
این برد نهتنها سه امتیاز حساس را برای تراکتور به ارمغان آورد بلکه نشان داد نماینده تبریز با انسجام دفاعی و خلاقیت هجومی میتواند یکی از مدعیان جدی قهرمانی در لیگ نخبگان آسیا باشد.
							
ارسال دیدگاه