تا پایان مهرماه ۱۴۰۴؛

۸۱۹ هکتار از زمین‌های دولتی رفع تعرض شد

تهران (پانا) - مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: یگان حفاظت این سازمان از ابتدای امسال تا پایان مهرماه از یک‌هزار و ۶۷۶ مورد تعرض به زمین‌های دولتی با مساحت حدود ۸۱۹ هکتار به صورت فوری رفع تعرض کرد.

کد مطلب: ۱۶۲۶۰۰۱
لینک کوتاه کپی شد
۸۱۹ هکتار از زمین‌های دولتی رفع تعرض شد

به گزارش سازمان ملی زمین و مسکن، علی نبیان با بیان اینکه فقط در مهرماه امسال ۲۰۴ مورد رفع تعرض فوری به مساحت ۲۲۰ هکتار زمین انجام شد، افزود: همچنین از فروردین تا پایان مهر امسال، ۱۶۹ مورد حکم قطعی به‌نفع دولت توسط یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در کشور اجرا شده است که براساس آن ۲۶۹ هکتار زمین دولتی به بیت‌المال بازگشته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: در مهرماه امسال ۲۶ مورد حکم قطعی دادگاه به مساحت ۸۵ هکتار اجرا شده است.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، بیشترین مساحت وقوع و رفع تعرض در هفت ماه ابتدایی امسال را مربوط به ادارات کل راه و شهرسازی خوزستان، فارس و تهران دانست.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار