آبنبات تربت‌جام هویت پیدا می‌کند

تربت جام (پانا) - رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت جام گفت : آبنبات سنتی تربت‌جام، یکی از قدیمی‌ترین شیرینی‌های محور گردشگری شرق خراسان، در آستانه هویت یابی به عنوان سوغات خوراکی شاخص این شهرستان قرار گرفته است.

کد مطلب: ۱۶۲۵۸۷۳
لینک کوتاه کپی شد
آبنبات تربت‌جام هویت پیدا می‌کند

فرامرز صابر مقدم در گفتگو با خبرنگار  پانا با اشاره به تولید آبنبات های متنوع و با کیفیت در تربت جام اظهار کرد:« وجود ۴۳ کارگاه فعال نشان از ظرفیت بالای شهرستان تربت جام در تولید آبنبات های متنوع با طعم های متفاوت و باکیفیت دارد، اما این محصول ارزشمند هنوز جایگاه واقعی خود را به عنوان سوغات پیدا نکرده است.»

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با توجه به قدمت آبنبات در این شهرستان افزود:« آبنبات تربت جام دیر زمانیست که با طعم دلپسندش بر بساط چای خانواده‌ها و میهمانی ها راه یافته و به عنوان محصولی خوش‌طعم، ریشه در فرهنگ و سنت این سرزمین دارد.»

صابر مقدم ادامه داد:« تعداد بالای کارگاه‌های آبنبات ریزی در این شهرستان، نشان‌دهنده ظرفیت مطلوب آن برای تبدیل شدن به یک محصول شاخص استانی، ملی و حتی صادراتی است.»

وی  در پایان با تاکید بر لزوم برندسازی آبنبات سنتی تربت جام تصریح کرد:« برندسازی آبنبات سنتی تربت‌جام نیازمند ترکیبی از حفظ هویت بومی و استفاده از روش‌های مدرن بازاریابی بر روی بسته بندی های آن است که در آن تصاویر جاذبه های گردشگری نظیر مجموعه تاریخی شیخ احمد جام، موسیقی مقامی و دوتار، بازی های آیینی  برای جذب گردشگران درج می شود.»

خبرنگار : عسل درستکار

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار