آبنبات تربتجام هویت پیدا میکند
تربت جام (پانا) - رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت جام گفت : آبنبات سنتی تربتجام، یکی از قدیمیترین شیرینیهای محور گردشگری شرق خراسان، در آستانه هویت یابی به عنوان سوغات خوراکی شاخص این شهرستان قرار گرفته است.
فرامرز صابر مقدم در گفتگو با خبرنگار پانا با اشاره به تولید آبنبات های متنوع و با کیفیت در تربت جام اظهار کرد:« وجود ۴۳ کارگاه فعال نشان از ظرفیت بالای شهرستان تربت جام در تولید آبنبات های متنوع با طعم های متفاوت و باکیفیت دارد، اما این محصول ارزشمند هنوز جایگاه واقعی خود را به عنوان سوغات پیدا نکرده است.»
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با توجه به قدمت آبنبات در این شهرستان افزود:« آبنبات تربت جام دیر زمانیست که با طعم دلپسندش بر بساط چای خانوادهها و میهمانی ها راه یافته و به عنوان محصولی خوشطعم، ریشه در فرهنگ و سنت این سرزمین دارد.»
صابر مقدم ادامه داد:« تعداد بالای کارگاههای آبنبات ریزی در این شهرستان، نشاندهنده ظرفیت مطلوب آن برای تبدیل شدن به یک محصول شاخص استانی، ملی و حتی صادراتی است.»
وی در پایان با تاکید بر لزوم برندسازی آبنبات سنتی تربت جام تصریح کرد:« برندسازی آبنبات سنتی تربتجام نیازمند ترکیبی از حفظ هویت بومی و استفاده از روشهای مدرن بازاریابی بر روی بسته بندی های آن است که در آن تصاویر جاذبه های گردشگری نظیر مجموعه تاریخی شیخ احمد جام، موسیقی مقامی و دوتار، بازی های آیینی برای جذب گردشگران درج می شود.»
ارسال دیدگاه