تفاهم‌نامه همکاری خبرگزاری پانا و مجمع خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی امضا شد

مشهد (پانا) - آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان دانش‌آموزی و خبرگزاری پانا با مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان خراسان رضوی با حضور احمدرضا افشاری، رئیس سازمان دانش‌آموزی خراسان رضوی و غلامعلی رافتی، رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان، برگزار شد.

کد مطلب: ۱۶۲۴۴۶۴
لینک کوتاه کپی شد
تفاهم‌نامه همکاری خبرگزاری پانا و مجمع خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی امضا شد

احمدرضا افشاری در این آیین گفت : خبرگزاری پانا تنها خبرگزاری رسمی دانش‌آموزی کشور است که تمام اعضای آن دانش‌آموزان فعال در حوزه رسانه  هستند. این تفاهم‌نامه فرصتی است تا دانش‌آموزان در قالب خبرنگار، تولیدکننده محتوا و مستندساز، روایت‌گر اقدامات ارزشمند خیرین در راستای توسعه عدالت آموزشی باشند.

رئیس سازمان دانش آموزی خراسان رضوی با اشاره به اختصاص فضایی ویژه برای فعالیت خبرنگاران دانش‌آموزی در محل مجمع خیرین افزود: برای نخستین‌بار در کشور، دانش‌آموزان خبرنگار در مسیر نهضت عدالت آموزشی به‌صورت مستقیم وارد میدان شده‌اند تا کار خیرین را به زبان خودشان روایت کنند و این همکاری، هم موجب ترویج فرهنگ نیکوکاری در میان نوجوانان خواهد شد و هم ظرفیت رسانه‌ای استان را در حوزه آموزش و مدرسه‌سازی گسترش می‌دهد.

غلامعلی رافتی نیز ضمن قدردانی از سازمان دانش‌آموزی و خبرگزاری پانا گفت: این تفاهم‌نامه با هدف پوشش رسانه‌ای منظم افتتاحیه‌ها، جشنواره‌ها و برنامه‌های مربوط به خیرین مدرسه‌ساز منعقد شده است. خبرنگاران دانش‌آموز پانا از این پس در تمامی رویدادهای مرتبط حضور خواهند داشت تا روایتگر تلاش‌های بی‌منت خیرین باشند.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت روایت‌های مردمی و رسانه‌ای افزود:کار خیر اگرچه برای رضای خدا انجام می‌شود، اما بازنمایی آن در رسانه‌ها سبب الگوسازی برای دیگران و جلب مشارکت‌های جدید خواهد شد و  دانش‌آموزان به‌عنوان ذی‌نفعان اصلی این فعالیت‌ها، بهترین سفیران برای ترویج فرهنگ مدرسه‌سازی هستند.

در این نشست، دو طرف بر لزوم همکاری رسانه‌ای منظم برای بازنمایی فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز و نقش‌آفرینی خبرنگاران دانش‌آموزی در معرفی دستاوردهای خیرین تأکید کردند.

در پایان این نشست، ضمن تأکید بر استمرار همکاری‌ها، اعلام شد که اتاق ویژه خبرنگاران دانش‌آموزی پانا در محل مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان از امروز فعال شده  تا به‌عنوان پایگاه رسانه‌ای مشترک، پوشش منظم فعالیت‌های خیرین را بر عهده گیرد.

خبرنگار : محدثه رمضانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار