رئیس سازمان دانش‌آموزی استان البرز:

۱۰۰ مدرسه در سطح استان تحت پوشش طرح «همیاران پلیس» قرار گرفت

کرج (پانا) - رئیس سازمان دانش‌آموزی استان البرز گفت: طرح «همیاران پلیس» که با محوریت دانش‌آموزان در مدارس پرخطر اجرا می‌شود، نمونه‌ای از آموزش‌های اثربخش و میدانی است. تاکنون ۱۰۰ مدرسه در سطح استان به‌صورت هدفمند تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند.

کد مطلب: ۱۶۲۳۰۸۹
لینک کوتاه کپی شد
۱۰۰ مدرسه در سطح استان تحت پوشش طرح «همیاران پلیس» قرار گرفت

سعید سلگی در چهارمین جلسه کمیته آموزش و فرهنگسازی حمل‌ونقل استان البرز با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، امدادی و آموزشی از جمله آموزش‌وپرورش، سازمان دانش‌آموزی، پلیس راهور، اورژانس و دانشگاه فرهنگیان که در سالن جلسات سازمان دانش‌آموزی استان برگزار شد با اشاره به نقش آموزش در ارتقای فرهنگ ترافیکی جامعه گفت: هدف ما این است که محتوای آموزشی دستگاه‌های مختلف در قالب بسته‌های آموزشی مشترک تدوین شود تا فرهنگیان بتوانند آن را به‌صورت منظم در مدارس آموزش دهند. این بسته‌ها باید متناسب با سن و شرایط دانش‌آموزان و با همکاری دانشگاه فرهنگیان طراحی شوند.

وی با بیان اینکه برخی دستگاه‌ها هنوز محتوای آموزشی خود را به دبیرخانه کمیته ارسال نکرده‌اند، افزود: هماهنگی و انسجام میان نهادهای عضو،شرط اصلی موفقیت این طرح‌ها است.در سال گذشته به‌دلیل تأخیر در معرفی مدرسان و زمان‌بندی نامناسب،برخی برنامه‌ها با مشکل اجرا شدند.امسال تلاش می‌کنیم با برنامه‌ریزی دقیق و معرفی مدرسان ثابت از سوی هر دستگاه،آموزش‌ها منسجم‌تر و هدفمندتر پیش برود.

سلگی با قدردانی از همکاری پلیس راهور در اجرای طرح‌های مشترک تصریح کرد:طرح «همیاران پلیس» که با محوریت دانش‌آموزان در مدارس پرخطر اجرا می‌شود،نمونه‌ای از آموزش‌های اثربخش و میدانی است.تاکنون ۱۰۰ مدرسه در سطح استان به‌صورت هدفمند تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند و قرار است آموزش‌های ترافیکی در قالب دوره‌های منظم و با مشارکت دانش‌آموزان و اولیای آنان ادامه یابد.

خبرنگار : دانش‌آموز:ملیکابهروزی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار