کارشناس تربیت‌بدنی ناحیه دو بهارستان:

ورزش، عاملی مستقیم برای کاهش استرس و فشارهای روانی است

بهارستان‌دو (پانا) - کارشناس تربیت بدنی آموزش‌وپرورش ناحیه دو بهارستان، ورزش را عاملی مستقیم برای کاهش استرس و فشارهای روانی دانست.

کد مطلب: ۱۶۲۲۶۱۳
لینک کوتاه کپی شد
ورزش، عاملی مستقیم برای کاهش استرس و فشارهای روانی است

داوود همایون، کارشناس تربیت بدنی ناحیه دو بهارستان، در گفت‌وگو با پانا به تشریح برنامه‌ها و چالش‌های حوزه ورزش دانش‌آموزی پرداخت.

همایون، ضمن تبریک فرارسیدن هفته تربیت‌بدنی در پاسخ به این پرسش که ورزش را چگونه با سلامت روان و موفقیت تحصیلی مرتبط می‌دانید، اظهار کرد: «ورزش به طور مستقیم باعث کاهش استرس و فشارهای روانی می‌شود و همین‌طور اعتمادبه‌نفس را در دانش‌آموزان بالا می‌برد.»

مسئول تربیت‌بدنی بهارستان‌دو بزرگ‌ترین چالش حوزه تربیت بدنی را کمبود فضاهای ورزشی ایمن عنوان کرد و گفت: «کمبود زمین چمن، سالن ورزشی و تجهیزات ورزشی برای آموزش‌های تخصصی از اصلی‌ترین مشکلات ما است.»

وی از برنامه‌های هفته تربیت‌بدنی بهارستان‌دو خبر داد و افزود: «برگزاری نمادین المپیادهای ورزشی درون‌مدرسه‌ای، مسابقات دانش‌آموزی و انتخاب مسئولان انجمن‌های دانش‌آموزی از بین دانش‌آموزان مستعد از برنامه‌هایی است که منجر به حضور دانش‌آموزان در مسابقات منطقه‌ای و استانی می‌شود.»

 همایون در پاسخ به پرسش مربوط به ورزش‌های بومی اذعان کرد: «آموزش و پرورش طرحی به اسم "طرح شهید طوقانی" دارد که در آن دانش‌آموزان با ورزش زورخانه‌ای و باستانی آشنا می‌شوند و آموزش مرشدی می‌بینند.»

این مقام در خصوص حمایت از دانش‌آموزان مستعد گفت: «مدارس، دانش‌آموزان مستعد را شناسایی و به مسابقات منطقه اعزام می‌کنند؛ نفرات برتر در کانون‌های آموزش و پرورش زیر نظر مربیان مجرب آموزش تخصصی می‌بینند و ما حمایت‌های لازم را انجام می‌دهیم.»

کارشناس تربیت بدنی ناحیه دو بهارستان در رابطه با نحوه برخورد با دانش‌آموزان شکست خورده توضیح داد: «بهترین روش رویارویی با دانش‌آموزان شکست‌خورده، برگزاری مسابقات به صورت جشنواره‌ای است که در آن بحث مقام مطرح نباشد و از همه شرکت‌کنندگان تجلیل شود.»

همایون همچنین از اجرای پروژه‌های متعدد ورزشی خبر داد و تشریح کرد: «احداث زمین‌های چمن درون‌مدرسه‌ای، ساخت سالن خانه کشتی در مدرسه امام رضا(ع) و اتمام پروژه استخر دانش‌آموزی پس از ۱۵ سال از جمله اقدامات و اجرای پروژه‌های ورزشی است.»

کارشناس تربیت‌بدنی ناحیه دو بهارستان در پایان خاطرنشان کرد: «خانواده‌های محترم و گرامی دانش‌آموزان، ورزش کردن به نوعی سرمایه‌گذاری است و هزینه کردن در این مسیر هیچ ضرری نداشته، بلکه منفعت نیز دارد؛ دانش‌آموزان ما در این جامعه پرتنش باید بتوانند روی پای خود بایستند و ورزش یکی از الزامات آن بشمار می‌رود.»

خبرنگار : دانش‌آموز سما درستکار

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار