رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین:

کودکان فلسطینی قربانیان اصلی جنایات رژیم صهیونیستی هستند

تهران (پانا) - آیت‌الله محمدحسن اختری، رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین، با انتقاد شدید از جنایات رژیم صهیونیستی، خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای حمایت از کودکان مظلوم فلسطینی شد.

کد مطلب: ۱۶۲۰۵۱۹
لینک کوتاه کپی شد
کودکان فلسطینی قربانیان اصلی جنایات رژیم صهیونیستی هستند

هشتمین اجلاس بین‌المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی و یادواره شهید محمدالدره، کودکان شهید غزه و دفاع مقدس ۱۲ روزه با حضور شخصیت‌های برجسته سیاسی، فرهنگی و فعالان حقوق بشر از بین ۳۰ کشور جهان در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد. در این مراسم نمایندگان کشورها ضمن سخنرانی و بر ضرورت حمایت عملی از کودکان فلسطینی و تقویت همبستگی جهانی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و غزه تاکید کردند.

آیت‌الله محمدحسن اختری؛ رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین، در سخنرانی خود با اشاره به وضعیت اسفبار کودکان در غزه و کرانه باختری گفت: رژیم صهیونیستی با نقض آشکار حقوق بشر، کودکان بی‌گناه فلسطینی را هدف قرار داده و آنان را از ابتدایی‌ترین حقوق انسانی محروم کرده‌است.

وی با بیان اینکه سکوت نهادهای بین‌المللی در برابر این جنایات غیرقابل توجیه است، افزود: جامعه جهانی باید با صدای بلند در برابر این ظلم بایستد و از ابزارهای قانونی و دیپلماتیک برای توقف تجاوزات اسرائیل استفاده‌کند.

رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین همچنین با گرامیداشت یاد شهید محمدالدُرّه و دیگر کودکان شهید فلسطینی، تأکید کرد: این اجلاس نماد همبستگی ملت‌های آزاده جهان با کودکان مظلوم فلسطین است و باید به بستری برای اقدام عملی تبدیل شود.

وی افزود: جبهه مقاومت و جبهه مبارزه علیه اسرائیل به خوبی نشان داد که ایستادگی، بهترین روش و شیوه برای مقابله‌ با دشمنان و ستمگران است و همه شاهد بودند که غزه ایستادگی ستودنی را به نمایش گذاشت و توانست در برابر دشمن و بمباران‌ها پایدار باشد و به لطف خدا دشمن را به زانو درآورد و دشمن آتش‌بس را پذیرفت.

اختری در پایان سخنان خود خواستار تشکیل کمیته‌های حقوقی و رسانه‌ای برای پیگیری جنایات جنگی رژیم صهیونیستی و حمایت از خانواده‌های قربانیان شد.

خبرنگار : متین عندلیب عکاس : سدنا جمشیدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار